Pentru soferii inzapeziti: sunati la asiguratori inainte de a abandona masina!

Pentru soferii inzapeziti: sunati la asiguratori inainte de a abandona masina!Conducatorii auto detinatori de polite Casco care au ghinionul de a nu-si mai putea continua drumul din cauza blocarii soselelor ca urmare a ninsorii si viscolului ar trebui sa sune la asiguratori inainte de a lua decizia de a-si abandona autoturismele in camp si de a se adaposti de intemperii, relateaza Finantistii.ro.

Guvernul suspenda taxa auto la vanzare. Cati bani pierde

Guvernul suspenda taxa auto la vanzare. Cati bani pierdePersoanele care au cumparat masini vechi incepand cu 13 ianuarie 2012 si au platit taxa de prima vanzare vor primi banii inapoi, Guvernul urmand sa suspende taxa pentru a "reevalua" impactul social al acesteia si generand astfel o pierdere de peste 570 milioane lei care va afecta proiectele de mediu, relateaza Money.ro.

Conform legii, incepand cu acest an, pentru autovehiculele inmatriculate inainte de anul 2007 taxa de poluare trebuie achitata de catre cumparator la momentul primei transcrieri a dreptului de proprietate a autovehiculelor.

Sprijin pentru afacerile romanilor din Diaspora

Sprijin pentru afacerile romanilor din DiasporaAutoritatile de la Bucuresti au initiat un program prin care romanii stabiliti in strainatate isi pot deschide afaceri. Romanii din afara granitelor tarii vor fi sprijiniti sa-si deschida mici afaceri in tarile de adoptie, prin intermediul carora sa promoveze produsele romanesti. Proiectul a fost elaborat de guvern si asteapta sa primeasca unda verde in cel mai scurt timp, precizeaza Evenimentul Zilei.

"Deja este intr-o faza finala. Va fi prezentat ministrului Economiei si premierului Emil Boc", a anuntat presedintele Comisiei pentru romanii din afara granitelor tarii, deputatul PDL, William Brinza.

Harta planetei internet.

Harta planetei internet.Spatiul virtual a devenit o parte importanta a vietii oamenilor, iar realitatea se confunda deseori cu retelele sociale. O treime din populatia planetei a ajuns pe internet, iar trendul este ascendent. Imagineaza-ti o lume fara cenzura, cu filme si muzica gratis, cu toti prietenii alaturi si impartasind toate filmuletele si fotografiile care-ti plac. Imagineaza-ti un album al vietii tale, o intreaga experienta redusa la o suma de biti pe internet. Suntem 7 miliarde de oameni incepand de anul trecut pe Terra, iar pe internet am ajuns la 2,1 miliarde, scrie Adevarul.

Soros: Faceti ce zic nemtii si veti ajunge rau. Ei ies mereu deasupra

Soros: Faceti ce zic nemtii si veti ajunge rau. Ei ies mereu deasupra"Dintr-un oarecare punct de vedere, ei au cea mai de succes economie. Cum ar putea restul lumii sa-i iubeasca, in felul acesta?", explica omul de afaceri George Soros faptul ca Germania face tabara separata in cadrul zonei euro, potrivit Capital.

"Din pacate, nu este deloc adevarat. Vorbim de un sistem inchis, unde Germania este un creditor constantApoi chiar daca Europa intra intr-o spirala deflationista, Germania se descurca mereu mai bine decat ceilalti. Germania va continua sa creasca, in timp ce statele greu-indatorate vor trebui sa plateasca prime de risc mari si sa cada in recesiune", explica omul de afaceri