Dupa ce au demisionat au inceput sa faca milioane.

Dupa ce au demisionat au inceput sa faca milioane.Multa lume viseaza sa demisioneze si sa isi urmeze visul. In timp ce realitatea sta in calea a atatea persoane, sunt si cativa care risca si isi canalizeaza toate economiile spre transformarea ideii lor de afaceri in realitate.

Rod Johnstone avea 38 de ani si era agent de vanzari pentru o publicatie de ambarcatiuni cand s-a decis sa isi proiecteze barca visurilor sale - una de care familia sa sa se poata bucura, dar care sa fie totusi destul de rapida pentru curse. De atunci, J/Boats a construit peste 13.000 de ambarcatiuni, de la barci mici pana la yahturi, care i-au adus venituri de milioane de dolari, scrie Capital.


"Doamna de fier" care ar putea deveni cel mai bogat om din lume.

"Doamna de fier" care ar putea deveni cel mai bogat om din lume.Profitand de boom-ul mineritului din ultimii ani, australianca Georgiana Rinehart ii va concura anul acesta la bogatie pe Carlos Slim si Bill Gates si, foarte probabil, ii va depasi, devenind omul de afaceri cel mai bogat din lume, potrivit Finantistii.

Anul 2012 a inceput bine pentru ea si datorita unei simple semnaturi pe un contract si-a dublat averea. La inceputul acestei luni, grupul siderurgic sud-coreean Posco a cumparat de la Georgiana Rinehart 15% din actiunile unei exploatari miniere de fier pe care o detine in nordul Australiei, ceea ce i-a adus un castig de 1,2 miliarde de dolari, restul de 85% din exploatare avand o valoare de 7 miliarde de euro.

Evolutia locurilor de munca in 2011

Evolutia locurilor de munca in 2011Bestjobs.ro a realizat recent o analiza privind evolutia pe piata locurilor de munca pentru anul 2011 comparativ cu 2010. Cele mai importante aspecte, le putem afla pe Romania Libera.

A crescut numarul anunturilor publicate, +18% in 2011 fata de anul anterior, cea mai ridicata rata de crestere inregistrandu-se in luna mai (+44%).

A crescut numarul joburilor in provincie, mai puternic fata de 2010. Alba Iulia (+44%), Sibiu (+43%), Deva (+42%), Brasov (+40%) si Targu Mures (+35%) sunt orasele fruntase in topul cresterii numarului de anunturi disponibile in 2011.

Un numar de 12 tari UE prezinta vulnerabilitati care submineaza cresterea economica.

Un numar de 12 tari UE prezinta vulnerabilitati care submineaza cresterea economica.Un numar de 12 state UE, intre care Marea Britanie, Italia si Franta, prezinta vulnerabilitati puternice care submineaza cresterea economica si trebuie remediate, potrivit unui raport al Comisiei Europene, citat de Money.ro.

Raportul, care marcheaza introducerea unei supravegheri mai stricte pentru statele membre, nu include tarile care au acorduri de asistenta financiara cu UE, precum Grecia, Irlanda, Portugalia sau Romania, intrucat acestea sunt supuse deja unei supravegheri economice sporite.

Peste 62% din averea Casei Regale ii revine Printului Paul

Peste 62% din averea Casei Regale ii revine Printului PaulPrintului Paul ii revine 62,5% din averea pe care Casa Regala o are in Romania - estimata la 180 milioane euro, in 2010 -, la fel cum i-a revenit aceeasi proportie din averea detinuta de Casa Regala in alte tari in momentul in care Printul Carol Mircea a primit aceasta recunoastere in statele respective, scrie Bursa.