Revolutie pe piata muncii: recrutarea se face pe retelele sociale

Revolutie pe piata muncii: recrutarea se face pe retelele socialeChiar daca se intampla cu intarziere fata de restul tarilor, revolutia online cuprinde si piata muncii din Romania, schimband din mers strategiile clasice de recrutare folosite pana acum de angajatori cu unele moderne bazate de utilizarea Internetului.

Un rol important in aceasta reforma il au retelele sociale care au realizat oportunitati exceptionale pentru companiile aflate in cautarea de candidati buni, potrivit Finantistii.

Noile generatii de angajati care au patruns pe piata muncii au adus cu ele o serie de obiceiuri ce au contribuit foarte repede la o modificare substantiala a modalitatilor de recrutare, strategiile traditionale fiind aproape inlaturate.

Frank Timis incheie cu chinezii o megatranzactie de 1,5 miliarde de dolari

Frank Timis incheie cu chinezii o megatranzactie de 1,5 miliarde de dolariOmul de afaceri Frank Timis a finalizat la inceputul acestei saptamani, in Sierra Leone, una dintre cele mai importante tranzactii financiare in care a fost implicat un miliardar roman, scrie Gandul.

African Minerals Limited (AML), companie prezidata de Timis, a primit luni in conturi suma de 1,5 miliarde de dolari de la Shandong Iron & Steel Group Co (SISG), companie detinuta de statul chinez si unul dintre cei mai mari producatori de otel din lume.

Afacerea Palas, ilegala definitiv si irevocabil

Afacerea Palas, ilegala definitiv si irevocabilCel mai controversat proiect urbanistic din Moldova, ridicat in Iasi de milionarul Iulian Dascalu, a fost scos in afara legii de catre instanta.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti, in calitate de ultima instanta, au decis astazi, 5 aprilie, ca proiectul Palas este construit ilegal de firma Iulius Group si ca asocierea intre privat si Primarie este in afara legii.

Hotararea data astazi incheie sirul ilegalitatilor de la Palas, transmite Adevarul.

CNH si Termoelectrica vor scapa de datorii

CNH si Termoelectrica vor scapa de datoriiDupa ce Guvernul a decis convertirea datoriilor CFR in actiuni, alti doi mari datornici la bugetul de stat se pregatesc sa scape de creante in cursul acestui an, informeaza Bursa.

Compania Nationala a Huilei (CNH) si Termoelectrica vor scapa de datoriile istorice in urma restructurarii sectorului energetic.

Ce sanse are o televiziune in lupta cu CNA

Ce sanse are o televiziune in lupta cu CNACNA sanctioneaza televiziunea pentru "derapaje", iar televiziunea contesta decizia in instanta, sperand sa evite plata amenzii. Un scenariu care se repeta de ani de zile. Cine iese invingator din aceasta lupta, intreaba Dailybusiness.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a castigat 90,94% din procesele intentate ca urmare a deciziilor de sanctionare, in ultimii sapte ani, respectiv in perioada ianuarie 2005 - martie 2012.