Asa arata harta unei tari care are mii de km de autostrada

Asa arata harta unei tari care are mii de km de autostradaAproximativ 76% din totalul de marfa din China sau 23 de miliarde de tone metrice se transporta pe sosele, scrie Capital.

Reteaua de drumuri a Chinei este acum cea de-a doua cea mai mare din lume dupa Statele Unite, cu aproximativ 81.000 de kilometri de drumuri pavate si legate de cele trei tipuri de autostrazi nationale: 12 care leaga Beijing de centrele urbane pana la Lhasa, 28 care strabat China de la nord la sud si alte 30 care o strabat de la est la vest.

Spre comparatie, in 1992, oficial, China avea doar 574 de kilometri de autostrada, iar pana in 2007, numarul a crescut la aproximativ 45.000 de kilometri.

Cine trebuie si cine nu trebuie sa depuna Declaratia 200 si pentru ce fel de venituri.

Cine trebuie si cine nu trebuie sa depuna Declaratia 200 si pentru ce fel de venituri.Pana pe 25 mai contribuabilii persoane fizice care realizeaza, in mod individual sau intr-o forma de asociere venituri in bani si/sau in natura din Romania trebuie sa depuna declaratia de venit. Anul acesta, demersul pare mai important ca oricand, deoarece fiscul a declarat ca dupa depunerea acestor declaratii vor incepe controalele asupra marilor averi apartinand persoanelor fizice.

Cine trebuie si cine nu trebuie sa depuna Declaratia 200

Cine trebuie si cine nu trebuie sa depuna Declaratia 200Pana pe 25 mai contribuabilii persoane fizice care realizeaza, in mod individual sau intr-o forma de asociere venituri in bani si/sau in natura din Romania trebuie sa depuna declaratia de venit, noteaza Finantistii.

Anul acesta, demersul pare mai important ca oricand, deoarece fiscul a declarat ca dupa depunerea acestor declaratii vor incepe controalele asupra marilor averi apartinand persoanelor fizice.

CE pregateste un plan de investitii de 200 miliarde euro pentru proiecte in parteneriat public-privat

CE pregateste un plan de investitii de 200 miliarde euro pentru proiecte in parteneriat public-privatComisia Europeana (CE) pregateste un plan de investitii de pana la 200 miliarde de euro, finantate din surse publice si private, pentru a revigora cresterea economica in Europa, au declarat surse europene pentru El Pais, preluat de Les Echos.

Proiectul isi propune sa sustina investitii in infrastructura, energie din surse regenerabile si tehnologii avansate, cu participarea sectorului privat, scrie Money.ro.

Ce patesc capusele de la Cupru Min

Ce patesc capusele de la Cupru MinViitorul Guvern va avea de ales intre privatizarea ceruta de FMI si deparazitarea companiei. Corpul de control al Ministerului Economiei ancheteaza activitatea companiei Cupru Min si este posibila inlocuirea directorului companiei, potrivit unor surse guvernamentale.

Pentru ca acest lucru sa se intample este nevoie ca banuielile sa fie confirmate dar si ca viitorul guvern sa isi asume concluziile controlului, noteza Evenimentul.