Intrebarea la care lui Mugur Isarescu ii e groaza sa raspunda

Intrebarea la care lui Mugur Isarescu ii e groaza sa raspundaBanca Nationala a ajuns in fata unui echilibru imposibil intre salarii, inflatie si cresterea economica substantiala, astfel ca cel putin unul dintre cele trei elemente risca sa fie sacrificat anul acesta, scrie Evenimentul Zilei.

Guvernatorul Mugur Isarescu a incercat sa stea departe de dezbatere, insa reactiile BNR au fost foarte concrete.

Ce locuinta putem cumpara cand nu avem banii de avans

Ce locuinta putem cumpara cand nu avem banii de avansIn loc sa astepte sa stranga avansul pentru un credit ipotecar, asa cum e normal, multe persoane aleg sa il acopere printr-un credit de nevoi personale, precizeaza Capital.

Ce sume pot imprumuta? Ce rol are avansul la un credit ipotecar? Reprezinta o responsabilizare a clientului si o anumita garantie pentru banca. Mai mult, avansul ofera indicii despre inclinarea spre economisire sau suportarea unui efort lunar din partea clientului.

Bulgarii ne fac autostrada spre Turcia

Bulgarii ne fac autostrada spre TurciaGuvernul bulgar intentioneaza sa construiasca o autostrada care sa faca legatura intre Romania si Turcia.

Pe malul romanesc al Dunarii strategia este investirea a sute de milioane de euro in peticeli continue ale actualelor sosele, transmite Romania Libera.

Bulgaria va cauta un investitor privat care sa realizeze o autostrada intre Ruse, Leliko Tarnovo, Svilengrad si Istanbul, a declarat recent ministrul bulgar al dezvoltarii regionale, Lilyana Pavlova,

O pasiune transformata in business

O pasiune transformata in businessOksana Danilisin s-a mutat de la Chisinau in Bucuresti in urma cu aproape opt ani.

A investit 220.000 de euro intr-un salon de infrumusetare, iar acum este reper pe piata coafurilor impletite, scrie Adevarul.

Oksana Danilisin s-a nascut in Chisinau, iar in urma cu aproape opt ani a venit in Romania pentru ca isi dorea mai multe de la viata.

Salariile bugetarilor: Ce se ascunde in spatele contradictiilor Guvern-FMI

Salariile bugetarilor: Ce se ascunde in spatele contradictiilor Guvern-FMIGuvernul si Fondul Monetar International nu cad la pace asupra salariilor bugetarilor.

Premierul Victor Ponta a declarat ca reintregirea va avea loc pana la 1 decembrie 2012, insa Jeffrey Franks, seful misiunii FMI, spune ca acest lucru se va produce anul viitor, precizeaza DailyBusiness.

Aceste contradictii ne fac sa ne intrebam cine guverneaza cu adevarat: FMI sau Cabinetul Ponta?