Cum sa te feresti de furturile bancare pe net

Cum sa te feresti de furturile bancare pe netNumarul atacurilor informatice e in crestere, odata cu accesul la tehnologie. Aproape 10% din amenintarile informatice sunt reprezentate de virusii care ataca sistemul online bancar.

Numarul acestora e in crestere pentru ca au aparut tot mai multe gadget-uri mobile, precum telefoane si tablete, cu ajutorul carora se pot face tranzactii online.

Evenimentul Zilei iti prezinta cum procedeaza atacatorii si cum sa te protejezi atunci cand faci tranzactii online.

Cum se fabrica Dacia la africani

Cum se fabrica Dacia la africaniFrancezii au declarat inca de la inceput ca le este teama de uzina Dacia de la Tanger pentru ca ar putea sa le restranga numarul de locuri.

Si romanii au privit cu rezerva noua investitie din Maroc. Incepand din 9 februarie, uzina din Tanger a grupului Renault, cea care va asambla in prima faza a dezvoltarii modelul Lodgy sub marca Dacia, a inceput, oficial, sa produca, scrie Capital.

Capacitatea maxima de productie - 400.000 de unitati - o depaseste pe cea a uzinei de la Mioveni.

Cum dau dezvoltatorii "tepe" cu viciile de constructie

Cum dau dezvoltatorii "tepe" cu viciile de constructieUna dintre metodele dezvoltatorilor care nu vor sa-l plateasca pe constructor este aceea de a sustine ca lucrarile s-au facut prost.

Multe blocuri de apartamente sau centre comerciale sunt date in folosinta fara a se vorbi deschis despre viciile de constructie, care pot pune in pericol viata oamenilor.

Cand se vand, problemele sunt ascunse cumparatorilor, noteaza Finantistii.

Banca Centrala Europeana a oprit operatiunile monetare cu unele banci din Grecia

Banca Centrala Europeana a oprit operatiunile monetare cu unele banci din GreciaBanca Centrala Europeana (BCE) a oprit operatiunile monetare cu unele banci din Grecia, care nu au fost recapitalizate, au declarat miercuri surse din institutia financiara. Reprezentantii BCE au refuzat sa comenteze, potrivit Money.ro.

BCE efectueaza operatiuni de refinantate numai cu bancile solvabile. Fara acces la fondurile BCE, bancile trebuie sa ceara asistenta financiara de urgenta Bancii Greciei.

Noul director general al Postei Romane: Vom reduce drastic functiile de conducere si administrative

Noul director general al Postei Romane: Vom reduce drastic functiile de conducere si administrativeIon Smeeianu, fostul sef al autoritatii de reglementare in Comunicatii in primul mandat al lui Dan Nica (PSD) la Ministerul Comunicatiilor, a fost numit vineri, 11 mai, presedinte al al Consiliului de Administratie al Postei Romane si director general al acestei companii nationale, in locul lui Daniel Neagoe (PDL).

Intr-un interviu acordat joi HotNews.ro, Smeeianu a spus ca principala prioritate este sa aduca Posta pe linia de plutire, in conditiile in care compania are o datorie la bugetul de stat de 210 milioane euro.