Ce credite pot lua romanii cu salariul mediu pe economie

Ce credite pot lua romanii cu salariul mediu pe economieFata de anul trecut, e mai usor sa cumperi un apartament prin Prima Casa, in schimb e mai greu prin ipotecar standard.

Pentru creditul de consum, sumele au scazut cu 25%-50%, scrie Capital.

Oltchim, in administrare speciala. Urmeaza privatizarea

Oltchim, in administrare speciala. Urmeaza privatizareaCombinatul din Ramnicu Valcea este candidatul perfect pentru a pasi pe urmele Hidroelectrica, noteaza Evenimentul Zilei.

Insolventa Hidroelectrica a deschis cutia Pandorei, discutia la ordinea zilei fiind cine va mai ajunge in aceeasi situatie cu producatorul de energie electrica.

Cat de atractiva este Romania pentru investitori?

Cat de atractiva este Romania pentru investitori?Raportului 2012 European Attractiveness Survey, realizat de Ernst & Young, plaseaza Romania pe locul 6 in topul celor mai atractive tari europene pentru investitii in urmatorii trei ani, precizeaza Finantistii.

Cei 840 de lideri de business chestionati au pozitionat tara noastra inaintea Cehia, Turcia, Elvetia, Olanda, Italia, Spania sau Suedia.

Franta pierde 140 miliarde euro anual din cauza crizei

Franta pierde 140 miliarde euro anual din cauza crizeiCrizele succesive prin care a trecut Franta dupa falimentul bancii americane de investitii "Lehman Brothers", in 2008, au costat Franta aproape 7 puncte procentuale din cresterea PIB, respectiv 140 de miliarde euro (178 miliarde dolari) anual, conform estimarilor Institutului national de statistica si studii economice (Insee), scrie Bursa.

De ce avem nevoie de mai multe femei in board-urile companiilor

De ce avem nevoie de mai multe femei in board-urile companiilorDiversitatea membrilor din board – denumirea uzuala a consiliului director al unei companii – este esentiala pentru obtinerea unor performante durabile, precizeaza CariereOnline.

Largirea compozitiei board-ului mareste si diversitatea surselor de potentiali candidati pentru intrarea in board si, un lucru mult mai important, confera conducerii de top niste perspective mult mai largi.