Elena Basescu - PDL

Elena Basescu - PDLElena Basescu este vicepresedinta comisiei pentru petitii si membra in comisia pentru afaceri economice si monetare.

Luari de cuvant in plen: 853

Propuneri de rezolutie: 206

Intrebari parlamentare: 40

Sebastian Bodu - PDL

Sebastian Bodu - PDLSebastian Bodu este vicepresedintele comisiei pentru afaceri juridice si membru in cadrul delegatiei pentru relatiile cu Canada.

Luari de cuvant in plen: 332

Propuneri de rezolutie: 7

Intrebari parlamentare: 14

Corina Cretu - PSD

Corina Cretu - PSDCorina Cretu este vicepresedinta in comisia pentru dezvoltare si membra a delegatiei pentru relatiile cu Statele Unite.

Luari de cuvant in plen: 371

Propuneri de rezolutie: 39

Intrebari parlamentare: 115

Petru Luhan - PDL

Petru Luhan - PDLPetru Luhan este membru in comisia pentru dezvoltare regionala si in cadrul delegatiei pentru relatiile cu Elvetia si Norvegia, la comisia parlamentara mixta UE - Islanda si la comisia parlamentara mixta a Spatiului Economic European.

Luari de cuvant in plen: 461

Propuneri de rezolutie: 5

Intrebari parlamentare: 96

Monica Macovei - PDL

Monica Macovei - PDLMonica Macovei este presedinta comisiei parlamentare de cooperare UE-Moldova si membra in comisia pentru control bugetar, cea pentru libertati civile, justitie si afaceri interne si in cea pentru crima organizata, coruptie si spalare de bani.

Luari de cuvant in plen: 275

Propuneri de rezolutie: 250

Intrebari parlamentare: 87

Norica Nicolai - PNL

Norica Nicolai - PNLNorica Nicolai este vicepresedinta in subcomisia pentru securitate si aparare si membra in comisia pentru afaceri externe si in cea pentru apararea drepturilor femeii si egalitatea de gen.

Luari de cuvant in plen: 99

Propuneri de rezolutie: 31

Intrebari parlamentare: 26

Cristian Preda - PDL

Cristian Preda - PDLCristian Preda este membru in comisia de afaceri externe si in delegatia pentru relatiile cu tarile din Maghreb.

Luari de cuvant in plen: 232

Propuneri de rezolutie: 333

Intrebari parlamentare: 15

Daciana Sarbu - PSD

Daciana Sarbu - PSDDaciana Sarbu este membra in comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara.

Luari de cuvant in plen: 167

Propuneri de rezolutie: 17

Intrebari parlamentare: 141

Theodor Stolojan - PDL

Theodor Stolojan - PDLTheodor Stolojan este vicepresedinte al comisiei pentru afaceri economice si monetare si membru in delegatia pentru relatiile cu Elvetia si Norvegia, la comisia parlamentara mixta UE-Islanda si la comisia parlamentara mixta a Spatiului Economic European.

Luari de cuvant in plen: 59

Propuneri de rezolutie: 4

Intrebari parlamentare: 1

Corneliu Vadim Tudor - PRM

Corneliu Vadim Tudor - PRMCorneliu Vadim Tudor este unul dintre deputatii neafiliati din Parlamentul European si este membru in comisiile pentru cultura si educatie si in delegatia pentru relatiile cu Elvetia si Norvegia, la comisia parlamentara mixta UE-Islanda si la comisia parlamentara mixta a Spatiului Economic European.

Vadim a avut doar 26 de luari de cuvant in plen, nu a facut propuneri si nu a pus intrebari.