Ioan Becali

Ioan BecaliIoan Becali, alaturi de fratele sau Victor Becali, au o avere estimata de 20-22 mil. euro. Cei doi au afaceri in impresariat si imobiliare. Ioan Becali este actionar al firmei Invall Energie Verde, cu sub 1%.

Cei doi au cea mai mare cota de piata a transferurilor din fotbalul romanesc si detin mai multe proprietati in Pipera.

Ioan Becali a fost condamnat la finalul anului trecut la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul Transferurilor. Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis azi ca dosarul va fi rejudecat, astfel condamnarea ramane cu semnul intrebarii.


Foto:AgerPres

Victor Becali

Victor BecaliVictor Becali detine jumatate din firma de impresariat Becali Management Consulting.

Victor Becali a primit 7 ani cu executare in acest dosar la finalul anului trecut. Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis rejudecarea dosarului, omul de afaceri scapand pentru moment de inchisoare.

Cristi Borcea

Cristi BorceaCristian Borcea are o avere de 38-40 mil. euro, potrivit topului Forbes.

Omul de afaceri s-a retras nu demult din fotbal, iesind din actionariatul Dinamo. Borcea este actionar la Crimbo Gas 2000, o firma cu afaceri de aproape 9 mil. euro in 2011.

Tot 7 ani cu executare a primit si Cristian Borcea, in decizia instantei de la finalul anului trecut, prin decizia ICCJ de a se rejudeca dosarul sentinta data anterior ramane "in aer".

Foto: AgerPres

George Copos

George CoposGeorge Copos are o avere estimata la 160-165 mil. euro, detinand afaceri in turism, industrie, imobiliare si domeniul alimentar. Copos detine prin Ana Hotels 6 unitati de cazare printre care hotelurile Hilton si Crowne Plaza din Capitala. De asemenea, omul de afaceri controleaza Ana Imep si lantul de cofetarii Ana Pan, dar are si afaceri in imobiliare. In imobiliare, Copos detine birourile Ana Tower, dar are si in plan sa dezvolte alaturi de GTC o alta cladire de birouri.

Afacerile lui Copos cumuleaza venituri de circa 100 mil. euro.

Copos, actionar la Rapid, a bagat anul trecut clubul in insolventa ca urmare a datoriilor mari.

George Copos a primit in sentinta din toamna anului trecut cinci ani de inchisoare cu executare. ICCJ a decis insa luni rejudecarea dosarului si astfel decizia de anul trecut este sub semnul intrebarii.

Mihai Stoica

Mihai StoicaMihai Stoica, managerul Steaua Bucuresti, a fost actionar in mai multe firme printre care Steaua Security, unde era asociat cu Catalin Zmarandescu.

Mihai Stoica a primit o condamnare de patru ani cu executare anul trecut, decizia de luni a ICCJ, de rejudecare a dosarului, il lasa insa pe managerul Steaua in libertate.

Foto:steauafc.com

Jean Padureanu

Jean PadureanuJean Padureanu este fostul presedinte al Gloria Bistrita.

Jean Padureanu a primit 3 ani cu suspendare anul trecut. Acum cazul va fi rejudecat.

Gheorghe Popescu

Gheorghe PopescuGica Popescu are o avere estimata de Forbes la 22-23 mil. euro. Popescu are afaceri in imobiliare, retail si turism. Popescu detine 25% din Doldora Capital, companie care detine un centru comercial in Rahova. Popescu mai este actionar si la Global Legal Assistance, firma cu activitati in producerea de energie electrica, domeniu in care omul de afaceri marturisea ca vrea sa isi extinda business-ul intr-un interviu acordat anul trecut Wall-Street.ro.

Popescu are o participatie si la firma imobiliara GLP Proiect.

Gheorghe Popescu a primit 3 ani cu suspendare la finalul lui 2012. ICCJ a hotarat, insa, rejudecarea dosarului, asa ca sentinta trecuta ramane "in aer'.


Gigi Netoiu

Gigi NetoiuGheorghe Netoiu are o avere estimata la 15-16 mil. euro. In ultimii ani, Netoiu a investit in agricultura, luand in arenda 2.000 de ha de teren. El mai detine actiuni la Complexul Turistic Doi Cocosi. Netoiu mai are si o participatie minoritara in compania Meda Prod.

Gigi Netoiu a primit tot 3 ani cu suspendare, potrivit hotararii instantei de la finalul lui 2012, ICCJ a anuntat luni ca dosarul va fi rejudecat.

Sursa foto: AgerPres

Informatiile privind averile sunt preluate din Forbes Top 500 Miliardari.