Crin Antonescu

Crin Antonescu

"Nu va ingrijorati. Uneori, poti ofta de placere. Acesta era sensul oftatului meu".

"Secretarul Senatului... imi semnaleaza cu atentie, cu agerime si fermitate, faptul ca s-a epuizat programul de lucru. Nu pot sa nu-i dau dreptate, chiar daca e de la opozitie. Va multumesc. O saptamana buna! Umblati caile Domnului!".

Tudor Barbu

Tudor Barbu

"Cu riscul sa nu ma mai duc niciodata in fata electoratului, voi spune ferm de la acest microfon ca avem parte de a trai in mijlocul unui popor care, cu fervoare, asteapta sa fie prostit de politicieni. (...) Este trist sa fii reprezentantul, fie si vremelnic, in Senatul Romaniei al unui popor care, repet, cu fervoare, asteapta sa fie prostit de noi, de politicieni, iar noi detinem o arta de a-i prosti absolut unica in Europa".

"Voi fi cat pot de scurt. Fac bube la gura, fac alergie cand aud asta cu populismul".

Puiu Hasotti

Puiu Hasotti

"Domnul senator Mihai-Razvan Ungureanu, cu calm olimpian si educatie de sfinx, sta la panda. De fapt, asteapta un telefon din deal, de la Cotroceni, si de cate ori are ocazia vorbeste de coagularea dreptei. Eu am o nedumerire. In coagularea asta a dreptei, in planul domnului senator Ungureanu, intra si PNL? Pentru ca, daca intra, atunci este o problema. Cu Partidul Forta Civica si Partidul National Liberal, este ca si cand, intr-o piscina, elefantul sta cu un soricel si soricelul ii spune: «Stii, elefantule, eu am fost cam bolnav, dar uite ce valuri frumoase facem»".

Paul Ichim

Paul Ichim

"Sunt in asentimentul colegei noastre, care a spus foarte frumos: «Noi vorbim, noi auzim». Probabil ca declaratiile politice o sa trebuiasca sa le agatam pe Facebook, ca avem pe cineva la Cotroceni care ne-a invatat ca, daca vrem sa mai spunem ceva fara sa trecem pe aici, la acel Regulament destul de stramt, o sa trebuiasca sa vorbim pe Facebook".

Gabriela Cretu

Gabriela Cretu

"Declaratia mea se numeste «Oameni de stat sau avocatei de provincie» si e o forma eleganta de a exprima o traire mult prea omeneasca: m-am saturat de papagali. Nu putem duce tara asta inainte daca, precum o placa de vinil stricata, repetam aceleasi refrene la aceiasi stimuli. Sta cetateanul si se uita la televizor si, daca n-ar fi facut-o Pavlov pe caini, ar putea studia reflexul conditionat pe oameni, ba chiar pe unii care se viseaza oameni de stat".

Anca Boagiu

Anca Boagiu

"Pai, azi dimineata auzeam ca stam capra in fata Uniunii Europene..., si ca ne bubuie pe Schengen, si leaga de MCV, si nu stiu ce nu facem, iar acum aud un coleg care se supara ca trebuie sa avem o pozitie care sa spuna: domnule, nu sunt de acord cu ce-mi propui tu, Uniune Europeana".

Valer Marian

Valer Marian

"Sa se verifice scopul, costul si modul de decontare a vizitei de 10 zile efectuate in Hong Kong, de magistratele Alina Ghica si Oana Haineala, in perioada in care prima detinea functia de presedinte al CSM, iar cealalta o detinea pe cea de vicepresedinte, precum si motivele pentru care au fost insotite de doi tineri si falnici subofiteri de la SPP, recomandati de presedintele Traian Basescu. As dori sa mai clarificati, pornind de la destainuirile unuia dintre subofiterii de protectie si paza, precum si de la expresia preferata a celor doua magistrate - «4pezi» -, daca, in timpul vizitei, au adoptat pozitia patrupeda ori daca sau delectat «4 pe zi» in mirificul si apetisantul orient".

Cristian Dumitrescu

Cristian Dumitrescu

"Domnule senator, v-am ascultat cu mare placere, sigur ca da. Nu fac recomandari, dar asa, cu mai multa experienta, cand ii chemati pe colegii dumneavoastra sus, acolo, ca sa va asculte cand vorbiti la microfon, mai scurtati textul, ca din dorinta dumneavoastra de a vorbi asa nu s-a inteles nimic din ce ati spus. Dar eu, fiind atent, am inteles".

Cristiana Anghel

Cristiana Anghel

"N-am sa pot sa stau cu ochii inchisi si cu gura inchisa, spunand: «Da, este bine ceea ce se intampla»".

Haralambie Vochitoiu

Haralambie Vochitoiu

"Asistam in aceasta perioada la atacuri fara precedent la adresa Bisericii Ortodoxe Romane. Nu conteaza numele persoanelor si nici partidul sau alianta din care acestia fac parte, pentru ca, daca le pronuntam, ii facem oameni. Si ei nu sunt. Ei sunt doar Satana ajuns in Parlamentul Romaniei".