1 / 9

1. Polirom si Cartea Romaneasca

La editura Polirom, un succes rasunator in randul cititorilor l-a avut volumul "Anii romantici", de Gabriela Adamesteanu, urmat indeaproape de "Istoria Poloniei", de Norman Davies. Pe locul al treilea in topul vanzarilor s-au situat doua volume - "Cum iubesc barbatii", de Mihaela Radulescu, si "Eu sunt Malala", de Malala Yousafzai si Christina Lamb .


De asemenea, printre preferintele cititorilor s-au numarat volumele "Soacre si nurori. La cine este cheia?", de Aurora Liiceanu, si "Foc palid", de Vladimir Nabokov, care s-au situat pe locul al patrulea in topul vanzarilor editurii Polirom. Locul al cincilea este ocupat de volumele "Sugubina", de Mircea Diaconu, si "Pe cand eram doar niste pusti", de Patti Smith, informeaza Mediafax.


Mare parte dintre volumele aflate in top au fost lansate exact in saptamana Salonului International de Carte Bookfest si au fost foarte bine primite de publicul cititor.


In ceea ce priveste editura Cartea Romanesca, pe primul loc in topul celor mai bine vandute volume s-a situat "Insemnarile mele", de Maria Banus, urmat de "Controlul cartii. Cenzura literaturii in regimul comunist din Romania", de Liliana Corobca, "Negustorul de inceputuri de roman", de Matei Visniec, "Leonid Dimov. Un oniric in Turnul Babel", de Luminita Corneanu, si "Calcaiul lui Magellan", de Octavian Soviany.


Sursa foto: Facebook.com.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri