1 / 6

1. Castigurile sunt aranjate, nu se dau la intamplare

Acesta este cel mai cunoscut mit legat de industria de gambling, cu toate ca exista multe autoritati care reglementeaza domeniul si care se asigura ca lucrurile nu stau deloc asa, explica Dan Alexandru Ghita.


"Toate mijloacele de joc au un regim special si sunt verificate, autorizate si monitorizate de catre autoritatile legale ale statului. Aceste mijloace de joc trebuie sa respecte prevederile legii speciale de acordare aleatorie a premiilor si a castigurilor puse in joc, nimeni nu poate influenta in niciun fel aceste castiguri", explica el.


In plus, legat de acest mit este si cel potrivit caruia aparatele platesc la un anumit interval de timp, de aceea unii jucatori "vaneaza" aparatele care nu au facut plati mari anumite perioade, crezand ca urmeaza o suma fabuloasa. Unii procedeaza invers si cred ca daca un aparat a platit, inseamna ca nu va mai plati o anumita perioada, lucru care este la fel de fals: algoritmul de plata fiind unul aleatoriu, care nu are ca si referinta factorul timp, potrivit lui Dan Alexandru Ghita.


Sursa foto: Shutterstock.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri