Creaza un motor de cautare mai bun

Creaza un motor de cautare mai bunAntreprenorul Paul Graham crede ca secretul crearii unui nou motor de cautare este intoarcerea la bazele celei mai populare aplicatii de acest fel, adica simplificarea aplicatiei la nivelul primei versiuni de Google.

El recunoaste ca Google a fost candva un motor de cautare grozav, dar acum este incarcat de o multime de caracteristici si detalii.

"Acum, daca din greseala treci cursorul peste ceva, se poate intampla orice", a conchis Graham.

Incearca sa faci email-ul mai bun

Incearca sa faci email-ul mai bunEmail-ul este pe lista "ce trebuie sa folosesti" dupa cum este construit acum, dar este o prioritate teribil de proasta, spune Graham.

"Avem nevoie de un nou protocol pentru email. Noul protocol ar trebui sa dea mai multa putere utilizatorului decat o face in prezent email-ul", a comentat antreprenorul.



Schimba modul in care se face educatia

Schimba modul in care se face educatiaPaul Graham crede ca o buna idee pe care un antreprenor poate sa o dezvolte este imbunatatirea sistemului de educatie, mai pe scurt el sugereaza "distrugerea" universitatilor.

"Trebuie sa existe un mod mai bun pentru a face educatie decat ce avem in prezent", a spus antreprenorul.



Ofera servicii TV prin internet

Ofera servicii TV prin internetAntreprenorul american a remarcat ca firmele de productie TV au fost destul de reticente sa imbratiseze internetul ca mediu de distributie a continutului.

Dar, unele start-up-uri ar trebui sa caute mijloace prin care sa ofere dramele pe care oamenii iubesc sa le vada la televizor prin intermediul internetului.

Graham crede ca sunt doua moduri prin care acest serviciu poate fi oferit. Fie unele companii precum Netflix sau Apple vor avea magazinele de aplicatii prin care producatorii de continut TV vor ajunge la clienti, fie unele firme vor livra in mod direct printr-un sistem de plati programele dorite de utilizatori.

Incearca sa fii urmatorul Steve Jobs

Incearca sa fii urmatorul Steve JobsAntreprenorul Paul Graham crede ca Apple nu va putea sa ramana lider fara Steve Jobs.

"Ca urmare, a aparut o oportunitate ca un vizionar sa vina cu ideea unei noi companii precum Apple", concluzioneaza Graham.

Imbunatatirea tehniciilor de diagnostic

Imbunatatirea tehniciilor de diagnosticGraham sustine ca, in 50-100 de ani, oamenii vor considera actualele metode de diagnostic primitive, asa ca exista cu siguranta potentialul de a dezvolta tehnici mai bune in acest sens.

"Trebuie sa existe un mod mai bun sa ne dam seama daca avem cancer sau daca arterele noastre se infunda", precizeaza el.