1 / 6

Radu Florescu: Sa mergi din esec in esec fara a-ti pierde entuziasmul

Am selectat pentru dumneavoastra cinci dintre cele mai interesante sfaturi din cele mai recente emisiuni, invitandu-va totodata sa urmariti, in fiecare miercuri, Start-Up Wall-Street.ro, la Radio Lynx.

Radu Florescu (51 de ani) este fiul unui celebru profesor roman stabilit in America dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, dar care in 1990, dupa terminarea studiilor si mai multi ani de lucru ca trader pe Wall Street, a hotarat sa vina in Romania ca urmare a evenimentelor din decembrie 1989.

„Exista o structura potrivita pentru antreprenoriat, dar care exista si aici (in Romania – n.r.). Insa mai importanta este mentalitatea. SUA este o tara construita prin antreprenori, Henry Ford, J.P. Morgan. Ei au fondat o afacere, iar afacerile lor au devenit cele mai mari din lume. Dar este un lucru care tine de mentalitate, mai putin de structura. Structura este necesara, dar pornim de la mentalitate”, explica Radu Florescu.

Citatul preferat al antreprenorului de origine americano-franceza, este „Sa mergi din esec in esec fara a-ti pierde entuziasmul, acesta este succesul”, o fraza care apartine fostului premier britanic Winston Churchill.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri