1 / 8

Sa nu intri in zona de confort

„Confortul este un animal foarte pervers”, le-a spus antreprenorul si consultantul Cosmin Alexandru (foto), fondator Wanted Transformation, elevilor de clasa a X-a si clasa a XI-a. „Pentru cine conteaza pe confort, antreprenoriatul nu este o optiune si nu este un pret corect pentru ce o sa obtina”, a completat fondatorul Wanted Transformation, companie specializata in managementul transformarii.


El a subliniat ca scoala din Romania nu incurajeaza atitudinea antreprenoriala si ca invatamantul este inchis, previzibil si teoretic. „Cea mai fericita zi a fost cand am intrat la facultate pentru ca nu reusisem de prima oara. Am invatat pe de rost manualul de economie politica ca sa intru la ASE. Apoi, cea mai fericita zi a fost cand am iesit din ASE pentru ca ma incurca foarte mult”, le-a povestit Cosmin Alexandru „viitorilor antreprenori”.


„Succesul in antreprenoriat incepe cu un dezechilibru mare. La deschiderea afacerii, am petrecut 72 de ore incontinuu in birou. Eu faceam de toate”, a continuat fondatorul Wanted Transformation.


Sursa foto: facebook.com/cosminalexandru.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri