Tony Hsieh

Tony Hsieh

CEO-ul Zappo’s este mult mai mult decat un vanzator de incaltaminte. Hsieh este modelul corporatistului care poate sta conectat foarte bine in realitate. Tweet-urile sale sunt pe masura reputatiei, scrie Entrepreneur.com.

Travis Kalanick

Travis Kalanick

Fondatorul aplicatiei Uber are o poveste remarcabila si merita urmarit pentru a vedea cum poate tanarul intreprinzator sa se metina “pe val”. Lectiile lui Kalanick pentru antreprenori sunt foarte valoroase.

Marie Forleo

Marie Forleo

Sunt acei care vor sa faca lucrurile sa se intample si cei care se intreaba ce s-a intamplat. Forleo face parte din prima categorie. Termenul de “femeie pe picioarele ei” este extrem de potrivit in cazul ei – energetica, carti traduse in 13 limbi, aprecieri de la oameni de afaceri si star-uri precum Oprah sau Richard Branson, tanara a reusit sa isi creeze un imperiu de followeri si fani.

Guy Kawasaki

Guy Kawasaki

Risti ca dupa ce citesti “How to Drive Your Competition Crazy” sau alta carte a fostului evanghelist sef al Apple sa privesti lucrurile complet diferit, toata viata.Kawasaki este un investitor si antreprenor care stie sa “ocheasca” succesul. Tweet-urile sale sunt aur.

Daniel Kahneman

Daniel Kahneman

Fondatorul premiat cu Nobel al economiei comportamentale nu te va da pe spate prin prezentari “cu brizbrizuri”, dar te va face sa cazi pe ganduri si sa privesti viata in noi feluri. Cartea de capatai a sa, Thinking Fast and Slow te va face sa te opresti din lectura la fiecare pagina, si sa absorbi cuvintele sale. Urmareste-i clipurile pe YouTube, Ted Talks si Big Think.

Gary Vaynerchuk

Gary Vaynerchuk

Poti sa ii citesti cartile sau blog-ul, dar trebuie sa “experience Garyvee” (cauta pe Google) pentru a intelege cu adevarat inteligenta lui Vaynerchuk. Este de ajuns sa stii ca el a intrat in antreprenoriat la varsta de…opt ani si acum conduce un imperiu care ajuta companiile din top 500 sa isi construiasca brandurile digitale.

Malcolm Gladwell

Malcolm Gladwell

Gladwell este cerebral si totusi usor de urmarit si citit – o combinatie excelenta pentru antreprenori. Studiile sale privind natura umana sunt uimitoare, la fel si cartile scrise de el.