1 / 8

ChefBox: Business lansat de un tanar cu experienta de peste 10 ani in HoReCa

Numele business-ului: ChefBox

De ce consideram ca va avea succes: Condus de un tanar cu experienta de 10 ani in industrie; cerere din ce in ce mai mare pentru mancare sanatoasa, dar si rapida. Pozitionare buna, business mobil si dinamic.

Detine si face management de aproape zece ani pentru ceainaria Aromaroma din Bucuresti, a deschis mai multe mici business-uri in domeniul pub-urilor si, recent, la inceputul acestui an, a lansat un nou business care isi propune sa aduca pe piata locala un concept diferit pentru masa de pranz.

Dragos Dumitru este unul dintre tinerii ambitiosi care a reusit, prin hatisul legislativ, sa isi transforme business-urile astfel incat sa se adapteze cererilor diferite, si in continua transformare, ale clientilor.

ChefBox este o idee pe care o aveam demult, dar care a prins contur abia in luna ianuarie din acest an. La inceput, meniurile puteau fi servite la Cafeneaua Aromaroma si oamenii au reactionat foarte bine la initiativa. Avem un grup numeros de persoane care mananca mereu la noi inca din prima zi. Apoi, din mai, am venit mai aproape de nevoile consumatorilor si am creat un punct de «take away» in zona Piata Victoriei, unde comenzile s-au triplat in doar cateva luni“, detaliaza Dragos.

Citeste intreaga poveste a business-ului, provocari, investitie dar si perspective de viitor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri