1 / 5

Au investit 120.000 de euro in sportul preferat

“Am dorit sa putem evolua in acest sport, insa eram limitati de panoul existent, de aproximativ 12 mp. Initial am decis sa facem un panou de antrenament la standarde europene. Ideea s-a dezvoltat si am ajuns sa avem, pe langa antrenament pentru sportivi, si panouri pentru incepatori si intermediari”, ne-a declarat Bogdan Micu, unul din intiatorii proiectului Natural High Climbing Gym.

Desi este considerat un sport extrem, escalada este o activitate placuta, inedita in Romania, care dezvolta in mod armonios musculatura corpului. “Foarte putine aspecte pot fi considerate extreme. Se desfasoara in conditii de maxima siguranta, cu asigurari in corzi speciale, intr-un mediu controlat”, a continuat acesta.

Escalada in sala a insemnat o investitie proprie de 120.000 de euro, intr-un spatiu contractat pe o perioada de 6 ani. Inca de la inceput s-a pus accentul pe sportul in sine, profitul fiind pe locul al doilea. “Chiar daca in ziua de azi toata lumea se orienteaza dupa studii de profitabilitate si mai nimeni nu investeste in ceva ce va avea o rata de recuperare a investitiei de maxim 10-12 ani, noi am avut curajul sa sfidam regulile”, a explicat Micu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri