1 / 5

Despre biliard si London Club (I)

"Urmarisem campinonatul mondial de snooker la TV si m-am simtit atras de acest sport, drept pentru care am inceput planul de afacere fara ezitare si am crescut in trei ani de zile cat sa devenim un jucator recunoscut pe piata", povesteste Florin Udriste, proprietarul London Club, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de biliard din Capitala.

Initial, s-au investit in jur de 150.000 euro in afacere, iar suma a generat de-a lungul timpului o cifra de afaceri semnificativa pentru un start-up: jumatate de milion de euro in 2007. Pentru anul in curs, clubul de biliard isi propune sa atinga apogeul existentei sale pe piata si sa-si mareasca cifra de afaceri cu 10%.

"Acesta este un nivel standard pe care il poate scoate London Club, iar asta se intampla din cauza faptului ca exista un numar maxim de mese la care se joaca in functie de spatiul pe care il avem la dispozitie si un interval bine stabilit zilnic", declara Udriste. In ceea ce priveste profitul scos, lunile de vara aduc o treime din veniturile totale anuale.

Mesele sunt inchiriate, in general, pe tot parcursul zilei, de la 9 dimineata, de cand clubul este deschis si pana la 3 noaptea.

De curand, Udriste a realizat noi investitii in valoare de 10.000 euro in clubul sau de biliard, realizand un separeu special amenajat cu o masa de snooker pentru clientii care au nevoie de o mai buna concentrare.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri