1 / 5

De la banking la propriul business

In decembrie 2003, cand au infiintat firma de training Mind Express, Mircea Bazavan, Leonard Craciun si Mihai Teodorescu aveau o experienta de cativa ani de training intern in domeniul vanzarilor la ING.

Printre motivele care i-au atras catre antreprenoriat au fost succesul de care se bucura trainingul la acea vreme, dar si investitiile mici, in cazul lor acestea fiind de 15.000 de lei de fiecare, bani stransi din salarii. In toamna lui 2005, Mihai Teodorescu, cel de-al treilea actionar, s-a retras din companie.

"Nu iti trebuie bani si daca prinzi repede un contract este foarte bine", explica Bazavan. Pe tot parcursul anului 2004 au avut in jur de 200 de prezentari prin care au incercat sa atraga clienti, insa singura companie care a acceptat a fost BRD. De altfel, au organizat pentru institutia bancara team buildinguri pentru aproximativ doi ani.

In februarie 2005 au renuntat sa mai lucreze la ING pentru ca atunci au inceput sa apara si primele solicitari ca urmare a prezentarilor din anul anterior. Majoritatea companiilor erau din domeniul bancar, insa unul dintre clientii cei mai importanti ai Mind Express a fost compania de curierat Fan Courier.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri