3 / 11

Radu Lucianu, la Muntele Athos

Radu Lucianu, fostul director general al companiei de consultanta imobiliara CB Richard Ellis Romania, este crestin ortodox, drept pentru care sarbatorile, in general, sunt petrecute in tara, laolalta cu familia sa. "Sarbatorile reprezinta totul, credinta, bucurie, sanatate, fericire si constituie un motiv in plus pentru a fi toata familia in acelasi loc. Mai tot timpul anului alergam cu business si uitam ce inseamna tihna, fericirea si caldura familiei", afirma el.

In mod deosebit si pentru a doua oara in viata, Radu Lucianu a ales insa ca anul acesta, cu ocazia sarbatorii Invierii Domnului, sa plece din tara, destinatia sa fiind Muntele Athos.

"Voi petrece Pastele in Grecia, cu cativa prieteni, dupa ce in prealabil voi sta cateva zile pe Muntele Athos. Vin momente in viata cand ai nevoie si de liniste sufleteasca pentru a putea continua in forfota cotidiana romaneasca. Consider ca este si o datorie ca barbat si roman ortodox, ca macar o data in viata sa faci acest lucru", explica el.

Meniul preferat de el pentru sarbatori este mixt, insa pe masa de Paste se gaseste, in mod obligatoriu, placinta cu branza si stafide. "Sunt jumatate brailean si orice contine branza imi face cu ochiul", spune Lucianu.

Pentru Radu Lucianu, toate amintirile de Paste sunt extraordinare; important este ca toata familia, parinti, copii, nepoti, sa fie reunita la masa din prima zi de Paste.

La acest articol a contribuit si Sorina Negrila.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri