Revelion in Thailanda - 1.095 euro/persoana

Revelion in Thailanda - 1.095 euro/persoanaPretul include o vacanta de sapte la hotel de patru stele, tur de oras cu ghid local in Bangkok (Templele Wat Traimit, Wat Pho, Wat Benjamaborphit, China town) si insotitor roman de grup.

Pe de alta parte, se achita separat taxele de aeroport, cina de Revelion, taxa de viza, bacsisurile ogligatorii (30 euro), potrivit agentiei Paralela 45.

Vacanta are loc in perioada 29 decembrie 2011 – 7 ianuarie 2012

Pe parcursul vacantei sunt vizitate Insula de Corali "Koh Lan", gradina tropicala din satul Nong Nooch, insula Koh Samed si Parcul National Marina, ferma de crocodili din Bangkok. De asemenea, se va realiza o excursie de o zi la piata plutitoare Damnoen Saduak si Rose Garden, un paradis tropical de gradini cu flori si livezi.



Sursa foto : Flickr.com

Revelion in Singapore si Malaysia - 1.895 euro/persoana

Revelion in Singapore si Malaysia - 1.895 euro/persoanaPretul include opt nopti de cazare la hoteluri de cinci stele, tur de oras cu ghid local in Singapore, Malacca si Kuala Lumpur, transfer cu autocarul din Singapore in Kuala Lumpur cu oprire in Malacca si vizita de oras cu insotitor roman de grup.

Se achita separat taxele de aeroport si securitate (425 euro/persoana), cina de Revelion la restaurantul hotelului (170 euro), asigurarea medicala/ asigurarea storno si excursiile optionale.

Perioada : 27decembrie 2011 - 6 ianuarie 2012, potrivit Paralela 45.

Vor putea fi vizitate Pedang-ul, Little India, Chinatown si Gradina Botanica, Dolphin Lagoon, Underwater World si altele.



Revelion in Republica Dominicana - 1.975 euro/persoana

Revelion in Republica Dominicana - 1.975 euro/persoanaInclude opt nopti de cazare si masa in regim all inclusive in bungalow junior suite la hotel de 5 stele, cina festiva de Revelion la unul din restaurantele hotelului, transferuri aeroport - hotel, insotitor roman de grup.

Se achita separat taxele de aeroport: (450 euro), taxa de intrare in Republica Dominicana (10 dolari), asigurarea medicala si excursiile optionale, arata Paralela 45.

Vacanta in Republica Dominicana are loc in perioada 28 decembrie.2011 – 6 ianuarie 2012.

Turistii pot vizita Insula Saona, capitala insulei, Santo Domingo, primul oras colonial din “lumea noua” si se poate face plaja.


Vacanta in Austria - 2.500 euro/persoana

Vacanta in Austria - 2.500 euro/persoanaPachetul pentru vacanta in zona Tannheimertal din Tirol include cazare 9 nopti, cu pensiune completa “Gourmet special” si cina festiva de Revelion.

De asemenea, turistii au acces la zona wellness (3.500 mp) cu piscine exterioare si interioare, diferite saune, programe speciale in centrul de sanatate, potrivit Eximtur.

Vacanta in Cuba - 3.250 euro/persoana

Vacanta in Cuba - 3.250 euro/persoanaPachetul de vacanta pentru Cuba include 14 nopti de cazare all inclusive, costurile de transport si cina festiva de Revelion.

De asemenea, turistii de pot bucura de acces la zona de spa.


Sursa foto : flickr.com

Vacanta in Brazilia - 3.500 euro/ persoana

Vacanta in Brazilia - 3.500 euro/ persoanaPachetul de vacanta pentru Brazilia, zona de Salvador de Bahia, include transfer aeroport hotel aeroport, cazare 14 nopti all inclusive, cina de Revelion.

Turistii au acces la zona de wellness a resortului.


Sursa foto : flickr.com

Revelion in Abu Dhabi - 7.500 euro/persoana

Revelion in Abu Dhabi - 7.500 euro/persoanaPachetul pentru vacanta in Abu Dhabi include sapte nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de sapte stele.

De asemenea, se asigura cina festiva din seara de Revelion, potrivit Happy Tour.


Sursa foto : flickr.com

Revelion in Maldive - 8.000 euro/persoana

Revelion in Maldive - 8.000 euro/persoanaVacanta de Revelion in Maldive include cazare pentru 13 nopti la o vila de cinci stele pe plaja cu mic dejun inclus.

Pretul acopera biletele de avion si transferul aeroport-hotel-aeroport, pentru 2 adulti si un copil, potrivit Happy Tour.


Sursa foto : flickr.ro

Craciun si Revelion in Mauritius - 7.425 euro/persoana

Craciun si Revelion in Mauritius - 7.425 euro/persoanaOferta include: 11 nopti cazare la hotel de cinci stele in camera dubla superioara, demipensiune, transport avion (clasa business), transfer privat aeroport - hotel si retur, taxe de aeroport, asigurare medicala.

Pachetul este pentru perioada 22 decembrie 2011 – 4 ianuarie 2012, potrivit TUI Travel Center prin Eurolines.


Sursa foto : flickr.com

Craciun si Revelion in Bali - 8.315 euro/persoana

Craciun si Revelion in Bali - 8.315 euro/persoanaOferta include 10 nopti cazare in camera deluxe lagoon view la hotel de cinci stele, cu demipensiune, transport avion (clasa business), transfer privat aeroport - hotel si retur, taxe de aeroport, asigurare medicala.

Pachetul ofera turistilor VIP check-in in camera, early check-in si late check-out.

Perioada: 21 decembrie 2011 – 2 ianuarie 2012.

Sursa foto : flickr.com

Craciun si Revelion in Seychelles - 13.726 euro/persoana

Craciun si Revelion in Seychelles - 13.726 euro/persoanaOferta include11 nopti cazare la hotel de 6 stele, in beachfront spa pool villa cu mic dejun.

Pretul asigura transport avion (clasa business), transfer privat aeroport – hotel si retur, cine festive de Craciun si Revelion, asigurare medicala.

Perioada: 23 decembrie 2011 – 5 ianuarie 2012.


Sursa foto : flickr.com

Craciun si Revelion in Bora Bora - 29.049 euro/persoana

Craciun si Revelion in Bora Bora - 29.049 euro/persoanaPachetul include 11 nopti cazare in vila cu 2 dormitoare cu vedere la plaja si mic dejun.

De asemenea, se asigura transport avion (clasa business), transfer aerian Papeete – Bora Bora si retur, transfer aeroport Bora Bora – hotel si retur, cine festive de Craciun si Revelion, taxa locala, asigurare medicala Generali premium plus.

Oferta este valabila in perioada: 23 decembrie 2011 – 6 ianuarie 2012.


Sursa foto : flickr.com