Sejur in Brasov - 102 euro/persoana

Sejur in Brasov - 102 euro/persoanaPretul include un sejur de trei nopti in hotel de trei stele, cu mic dejun inclus.

Oferta este valabila in perioada ianuarie-iulie.

Capitala Municipiului Brasov, orasul este impartit in doua componente distincte : zona de influenta baroca, la poalele Tampei si a masivului Postavar, si o zona intinsa de blocuri si fabrici. Principala atractie o reprezinta orasul vechi - cartierul Schei, cu o multime de case si obiecte vechi, in special pe filon religios, potrivit turistinfo.ro.

Merita vizitate Biblioteca George Baritiu, Cetatea Brasovului, precum si numeroasele biserici din oras.



Sursa cover foto : freedigitalphotos.net

Sejur la Baile Felix - 90 euro/persoana

Sejur la Baile Felix - 90 euro/persoanaSejurul include trei nopti de cazare intr-o unitate hoteliera de trei stele.

In pret intra si micul dejun, iar oferta este valabila in perioada 10-27 februarie.

Baile Felix dispun de o bogata baza de tratament ce cuprinde : instalatii pentru bai la cada, instalatii pentru aplicatii calde cu namol si parafina, bazine cu apa termala, instalatii pentru elongatii sub apa, instalatii pentru electro si hidro terapie, sauna, piscine acoperite si in aer liber, sali de gimnastica medicala, conform datelor infoturist.ro.

Aici merita vazute Lacul cu nuferi, Vulcanul Betfia si bisericile din zona.


Sursa foto : turistinfo.ro

Sejur in Sinaia - 62 euro/persoana

Sejur in Sinaia - 62 euro/persoanaPretul include trei nopti de cazare cu mic dejun bufet intr-un hotel de trei stele.

Oferta este valabila in perioada 5 ianuarie - 30 aprilie.

ituata pe Valea Prahovei, in plina zona carpatica, la poalele muntilor Varful cu Dor, Furnica si Piatra Arsa, Sinaia este supranumita si Perla Carpatilor pentru peisajele superbe si pentru conditiile deosebite de practicare a sporturilor de iarna, potrivit turistinfo.ro.

Sinaia este un important centru turistic si de desfasurare a unor conferinte internationale si nationale; exista amenajari speciale destinate practicarii sporturilor de iarna: pista de bob cu o lungime de 1.500 m, partii de schi de diferite grade de dificultate si partii pentru sanius.




Sejur la Cheia - 52 euro/persoana

Sejur la Cheia - 52 euro/persoanaOferta include trei nopti de cazare in perioada ianuarie - iulie, la hotel de trei stele, situat la poalele Muntilor Ciucas si Zaganu.

Pretul include mic dejun.

Situata la o altitudine de 875 m intr-o depresiune la poalele masivului Ciucas, statiunea Cheia ofera peisaje montane frumoase si trasee pentru iubitorii de drumetii, potrivit turistinfo.ro.

Printre obiectivele turistice din vecinatate se numara expozitia flori de mina din Cheia si manastirile Cheia, Suzana si Zamfira.


Sursa foto : inromania.info


Sejur in Predeal - 40 euro/persoana

Sejur in Predeal - 40 euro/persoanaPretul include un sejur de trei nopti cu mic dejun, la hotel de trei stele.

Oferta este valabila in intervalul ianuarie-iunie.

Predealul este una dintre cele mai populare statiuni in randul romanilor. Un obiectiv care merita vizitat aici este manastirea cu acelasi nume.

Punctele de atractie ale statiunii sunt cele opt partii de schi alpin cu grade diferite de dificultate, partia de schi fond de pe Valea Rasnoavei, traseele montane marcate pentru turism, traseele atv realizate in ultimii ani, telescaunul si teleschiurile de pe Clabucet, precum si marea diversitate de localuri specializate in arta culinara romaneasca si internationala. potrivit predeal.org.

Cu exceptia anotimpului de iarna la Predeal muntii din jurul orasului ofera posibilitatea realizarii drumetiilor de neuitat si admirarea peisajelor, care au fost, sunt si vor fi atractiile turistilor din toata lumea sositi in aceasta statiune.


Sursa foto : predeal.org.

Sejur la Baile Tusnad - 38 euro

Sejur la Baile Tusnad - 38 euroOferta include trei nopti de cazare cu mic dejun la pensiune.

Sejurul poate fi achizitionat in perioada ianuarie-iunie.

Baile Tusnad este una dintre cele mai frumoase asezari balneare ale Romaniei. Situata la 656 m, statiunea se intinde in sudul extrem al lantului muntos Harghita. Cele doua masive alpine ce merg paralel cu Valea Oltului, Muntii Baraoltului si cei ai Bodocului, marginesc Baile Tusnad la vest, respectiv sud.


Sursa foto : infoturism.ro

Sejur in Poiana Brasov - 78 euro/persoana

Sejur in Poiana Brasov - 78 euro/persoanaOferta include trei nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de trei stele.

Pretul variaza intre 78-70 euro de persoana in functie de perioada, in intervalul ianuarie - iunie.

Fondata in 1895, Poiana Brasov a inceput prin a fi o zona turistica pentru orasul Brasov.

Prima constructie inceputa aici a fost in anul 1904. In 1906, Poiana Brasov a devenit statiune turistica de ski si doar trei ani mai tarziu a avut loc prima Competitie de Ski din Romania, potrivit turistinfo.ro.

In prezent, statiunea arata mai degraba ca un oras deca ca o statiune de ski detinand hoteluri luxoase, apartamente de lux si restaurante clasice.


Sejur in Sighisoara - 75 euro/persoana

Sejur in Sighisoara - 75 euro/persoanaPretul include trei nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de trei stele.

Oferta este valabila in perioada 5 ianuarie - 30 aprilie.

Turistii se pot bucura aici de preparatele din bucataria internationala si traditionala din restaurantul hotelului.

Amplasat pe cursul Tarnavei Mari, la o distanta de 279 km de Bucuresti si 117 km de Brasov, orasul Sighisoara este printre ultimele cetatii locuite din Europa, potrivit turistinfo.ro.

Numeroase obiective istorice ce pot fi vizitate, strazile inguste, din alt veac, cu cladiri de o arhitectura aparte, te fac sa nu lasi sa treaca acea zi in care, poposind in Turnul Cositorilor sa nu sorbi o gura din istoria Sighisoarei.

Sursa foto : wikipedia.org