Destinatia preferata

Destinatia preferataLondra, U.K.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem in Londra

1.Pentru ca e Londra. Istoria si arhitectura orasului sunt fantastice;
2. Ritmul alert de viata, colorat, modern si cu foarte mult stil;
3. Pentru ideile si know how-ul cu care te poti intoarce si pe care le poti aplica in viata de zi cu zi si in business.

Cea mai buna perioada in care putem vizita Londra

Cea mai buna perioada in care putem vizita LondraAm vizitat Londra de nenumarate ori, este un lucru cert faptul ca londonezii umbla la ei cu ochelarii de soare si cu umbrela in acelasi timp, din cauza vremii capricioase, insa perioada care imi place cel mai mult este mai-iunie.

Top 3 must see sau must do

1. Tur de oras cu Segway-ul;
2. O piesa de teatru consacrata in London West End;
3. Shopping pe Oxford / Regent Street.


Sursa foto: LondonTown.no

Cel mai bun restaurant/local/bar din Londra

Cel mai bun restaurant/local/bar din LondraPentru o experienta culinara deosebita recomand: Maze by Gordon Ramsay. Pentru o noapte de club de neuitat in patria cluburilor, va pot recomanda Ministry of Sound, unul din cele mai cool cluburi in care am fost.

Felul de mancare traditional preferat

Micul dejun traditional englezesc, tot din bucataria traditionala “fish and chips”, si ceaiul englezesc de dupa-amiaza.


Cea mai placuta amintire din Londra

Cea mai placuta amintire din LondraM-a impresionat foarte tare zona business a orasului, unde intamplarea a facut sa intalnesc un prieten vechi din facultate care lucra la o companie de IT multinationala si care mi-a demonstrat ca daca esti perserverent si iti urmaresti visul, orice este posibil.

V-ati muta acolo?

Sunt patriot. Am avut ocazia sa ma mut acolo, dar am preferat sa fac naveta Bucuresti – Londra cand era cazul. Prefer sa merg la Londra si sa vin sa aplic aici toate lucrurile pe care ei le fac nativ si conduc catre succes.

Cum caracterizati localnicii, in comparatie cu alte tari?

Orasul este foarte cosmopolit, exista oameni de toate felurile, colorati, funky, moderni, clasici, etc. Din fericire, experienta pe care am avut-o cu localnicii a fost una foarte placuta. Am realizat ca sunt familiarizati cu strainii. Intradevar, sunt patrioti si tin foarte mult la statutul lor, dar sunt foarte politicosi si educati. Mi-a mai placut faptul ca londonezii stiu sa se distreze, dar cand vine vorba despre business sunt extrem de profesionisti.

Recomandari de suveniruri

Recomandari de suveniruriLondra este un brand in sine. Deci orice suvenir care contine steagul U.K. ii va duce pe prietenii vostri cu gandul acolo. Un suvenir care a facut furori printre prietenii mei a fost replica de cascheta de politist. Dar cu siguranta si un magnet de frigider cu London Tower, un breloc cu binecunoscutul Double Decker sau cabina telefonica rosie, va aduce zambetul pe buzele prietenilor vostri.

Cea mai importanta recomandare pentru Londra pe care nu o gasim intr-un ghid turistic?

Recomand tuturor prietenilor mei turul Londrei cu Seqway-ul.

Sursa foto: eBay