1 / 6

1. Destinatia preferata...De ce?

Barcelona. De ce? Pentru versatilitate, pentru ca in Barcelona vei gasi o activitate potrivita pentru orice tip de personalitate. Plaja, deal, munte in apropiere, viata de noapte, fotbal, arta, arhitectura, port, acvariu. Moduri de petrecere a timpului liber pentru cei mici si cei mari. Tapas, spectacole, fructe de mare, viata de noapte, sangria, arhitectura, cafe con leche, vreme superba, cava, arta, temperament si buna dispozitie.

2. Trei motive pentru care ar trebui sa mergem in acest loc.


Plajele. Barcelona este situata pe coasta (Costa Dorada si Costa Brava) si ca urmare veti gasi aici kilometri intregi de plaja din nord pana la Sitges in sud. Plaja principala din Barcelona este impartita in plaje mai mici, fiecare fiind potrivita unui alt tip de public.

Tapas si viata de noapte. Barcelona este un oras aflat in permanenta efervescenta. Spectacole, oameni pe strada, shopping, cluburi, fotbal. In orasul catalan se intampla in permanenta ceva indiferent de ora. Iar sangria, cava, fructele de mare sunt doar un motiv in plus pentru a ne delecta cu tot ceea ce tine de agitatia nocturna a orasului.

Arhitectura si arta. Barcelona este celebra pentru Gaudi, dar La Sagrada Familia nu este singurul loc care merita vizitat. Montjuïc, Plaza de España, Montserrat, numeroasele muzee si galerii ale orasului, precum si micile boutique-uri de designer sau magazinase ale creatorilor de moda sunt tot atatea motive de delectare.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri