San Juan, Puerto Rico

San Juan, Puerto RicoPetrecerea de anul nou din San Juan este concentrata in zona celor mai stilate hoteluri, care organizeaza evenimente marcate de nume mari ale muzicii locale.

Petrecaretii se bucura aici de ritmuri de salsa si merengue pana la primele ore ale diminetii, iar biletele de intrare la petrecere sunt la jumatate de pret fata de alte plaje de renume, precum cele din Miami.

Atat pe plaja Condado, cat si pe Puerto Rico Convetion Center au loc focuri spectacole mari de focuri de artificii la miezul noptii, marcand trecerea dintre ani.

Sursa foto: Wikipedia

Kitzbuhel, Austria

Kitzbuhel, AustriaIn mod firesc, daca vorbim de Austria, festivitatile din statiunea Kitzbuhel, cunoscuta pentru sporturile de iarna care se practica aici, festivitatile incep inca de pe partii, cand multimile se aduna pe faimoasa vale Hahnenkamm pentru un spectacol de lumini.

Lumea merge apoi catre oras pentru festivitatile care au loc in baruri cu muzica live sau in cluburi.

Trebuie stiut ca Kitz nu este o destinatie pentru cei care se uita la bani, ci pentru iubitorii de zapada.

Sursa foto: Wikipedia

Reykjavik, Islanda

Reykjavik, IslandaDaca esti innebunit dupa focurile de artificii, orasul Reykjavik, capitala Islandei, este locul pe care nu trebuie sa il ratezi de revelion.
Aici vei putea economisi destul de multi bani, cazarea fiind la jumatate de pret fata de alte orase mari, precum Amsterdam, si va veti bucura de spectacole de artificii asemanatoare.

Locuitorii orasului se aduna la miezul noptii de 31 decembrie pentru a aprinde artificii, sa ciocneasca un pahar de sampanie sis a admire jocul de lumini de pe cer.

Dupa acest spectacol al luminii, petrecaretii se indreapta catre barurile si cluburile din oras, unde sarbatoresc noul an cu muzica live pana dimineata.


Sursa foto: Wikipedia

Toronto, Canada

Toronto, CanadaOrasul Toronto, cel mai mare din Canada, iti ofera viata de noapte asemanatoare cu cea din celebrul Manhattan, insa cu preturi la cazare de doua ori mai mici.

Celebritati si nu numai se aduna in Toronto pe Nathan Square si incep numaratoarea inversa pana la venirea noului an, acompaniati de un foc superb de artificii.

Nu ratati in Toronto Distillery District, unde puteti admira cladiri in stil victorian restaurate de curand si unde la tot pasul gasesti cafenele, galerii si baruri.

Sursa foto: Wikipedia

Praga, Cehia

Praga, CehiaDaca vrei sa petreci un sfarsit de an linistit poti incerca un oras istoric deosebit, precum Praga, capitala Cehiei.

Prinde un loc pe malul raului Vltava, de unde poti admira spectacolul de artificii organizat de praghezi la miezul noptii.

Pentru o experienta si mai interesanta intra in multimea care se aduna in piata orasului vechi si creeaza propriul spectacol de artificii.

Un sfarsit de an deosebit poti petrece daca iti achizitionezi un billet la o petrecere pe o ambarcatiune, unde intampini noul an cu un pahar de sampanie, pe o croaziera din inima orasului celor o suta de tunuri.


Sursa foto: Wikipedia