Roma

RomaLa Rinascente este cel mai mare lant de magazine din Italia si ofera o gama larga de produse, de la haine, accesorii, parfumuri, cosmetice, restaurante, cafenele, potrivit Infoturism.

In apropiere de centrul Romei exista si cateva centre comerciale. Cel mai cautat este Euroma 2, situat pe Via Cristoforo Colombo si ofera cumparaturilor peste 30 magazine ca: Calvin Klein, Accesorize, Zara, Nuvolari, Oysho, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, H&M, Intimissimi, Kika, Stefanel. Alte centre comerciale ce nu trebuie ratate sunt: Porta di Roma si Cinecittà Due.

In afara Romei, la o distanta de 30 minute, se afla Castel Romano Outlet, un centru comercial cu peste 110 magazine ce ofera reduceri de peste 50%, la colectiile mai vechi. Preturile sunt reduse pe tot parcusul anului.

Cazarea la un hotel de patru stele costa de la 50 de euro, potrivit Perfect Tour.

Munchen

MunchenCei pasionati de shopping pot alege la Munchen pot alege dintre mall-urile de aici, intre care se numara Funf Hofe, Einkaufscenter Neuperlach-pep, Olympia Einkaufszentrum sau Riem-Arcaden.

Cazarea intr-un hotel de patru stele incepe de la 49 de euro de persoana in camera dubla, potrivit Perfect Tour.


Sursa foto: riemarcaden.de

Viena

VienaViena nu putea lipsi din topul marilor capitale europene, obligatoriu de vizitat in perioada reducerilor, mai ales ca discounturile aplicate de magazinele din capitala Austriei sunt cuprinse intre 30% si 70%. Printre cele mai potrivite artere comerciale se numara Mariahilferstrasse.

Cazarea in Viena costa circa 150 de euro de persoana la hotel de trei stele, iar biletul de avion incepe de la 110 euro de persoana, potrivit Perfect Tour.

Cipru

CipruUn sejur in Larnaca care include 7 nopti, cu demipensiune si doua excursii ajunge la 359 de euro de persoana, cu transport cu avionul si toate taxele incluse.

De asemenea, potrivit Happy Tour, in Larnaca poti opta pentru un city break care include 2 nopti cazare in camera dubla standard cu demipensiune, o excursie de jumatate de zi in orasul si regiunea Larnaca si asistenta turistica locala in limba romana, insa pachetul nu include transport.


Tel Aviv, Israel

Tel Aviv, IsraelIn Tel Aviv este interesanta oferta din mall-uri precum Ramat Aviv, Azrieli Center, Dizengoff Center, cu boutique-uri unde sa vand haine, incaltaminte, bijuterii, de cea mai buna calitate, la preturi exceptionale.

Fosta Gara Turceasca, prima Gara Turceasca din Orientul Mijlociu, deschisa in anul 1891 si inchisa in 1948 a fost renovata in perioada 2005-2009, functionand in prezent ca un centru de divertisment si comercial.

Un city break in Tel Aviv, costa 415 euro de persoana, si include cazare si mic dejun la un hotel de 4 stele situat pe malul Marii Mediterane, bilet de avion, taxe de aeroport, potrivit Happy Tour.

Sursa foto: Wikipedia

Praga

PragaIn perioada 15 ianuarie - 28 februarie 2013, tarifele pentru Praga pornesc de la 258 euro/pax si includ bilet de avion, taxe de aeroport, cazare 4 nopti cu mic dejun la hotel de patru stele, potrivit Happy Tour.

Reducerile de care turistii pot beneficia la cumparaturi ajung pana la 70%.

In Praga poti vizita Palladium Center, obiectiv care nu este doar mall-ul cu cea mai variata si mai bogata oferta din Praga, precum si o cladire cu arhitectura unica care combina stilul modern cu cel clasic. Turistii au de ales intre 180 de magazine, 20 de restaurante, baruri si cafenele dispuse pe 5 etaje. De asemenea, merita vizitat si Arkády Pankrác.

Sursa foto: Wikipedia

Milano

MilanoMilano, orasul care isi disputa titlul de „Capitala a Modei”, transforma shopping-ul intr-o aventura fascinanta, caracterizata de slalomul printre zecile de vitrine si sustinuta de reducerile substantiale, potrivit Infoturism.

O sesiune de cumparaturi pentru turistii cu un buget generos trebuie sa inceapa cu Fashion Quadrilatero. Acesta reprezinta un obiectiv turistic “obligatoriu” pentru impatimitii de shopping si este format din Via Montenapoleone, Via della Spiga si Via Sant’Andrea impreuna cu Via Manoni, Via Santo Spirito si Via Borgospsso.

Pentru tarife mult mai mici vizitati Corso Vittorio Emanuele, Corso Buenos Aires, Via Torino si Corso di Porta Ticinese, cateva artere comerciale din metropola italiana unde domina simtul practic.

O noapte de cazare in Milano poti gasi la 50 de euro de persoana pe noapte cu mic dejun, potrivit Perfect Tour.

Bilet de avion turistii pot gasi si cu 100 euro.

Dubai

DubaiPentru un pachet de 7 nopti in Dubai, pretul porneste de la 459 euro de persoana, la care se adauga 139 euro taxa de aeroport si 80 euro taxa de viza.

Pachetul include transport, transfer, cazare si mic dejun intr-un hotel de 3 stele.

In Dubai merg romanii care nu vor sa rateze Festivalul Cumparaturilor care anul acesta are loc intre 3 ianuarie si 3 februarie. In afara de reducerile de pret din mall-uri (reduceri care ajung si pana la 80% ), acest festival este recunoscut pentru atmosfera sa.

Turistii se bucura aici de festivaluri de film, evenimenete speciale pentru adolescenti si tineri, focuri de artificii si festivaluri de moda, potrivit Happy Tour.

Sursa foto: Wikipedia.org