Q1 Resort and Spa din Australia

Q1 Resort and Spa din AustraliaAcest zgarie nori australian dispune de 526 de apartamente, care pot fi inchiriate pentru vacante si pe termen lung. Camerele au ferestre mare, permitandu-le turistilor sa de bucure de privelistea pe care o ofera oceanul.

Acoperisul curbat si inclinat este realizat asa incat sa semene cu torta olimpica, cat si cu cladirea simbolica a Operei din Sydney. Cladirea este realizata in asa fel incat nu creeaza umbre in imprejurimi.

Q1 Resort and Spa din Australia este cea mai inalta cladire din Emisfera Sudica, daca se ia in calcul si turnul de care dispune.


Sursa foto: www.q1.com.au

Hotelul Baiyoke Sky din Bangkok

Hotelul Baiyoke Sky din BangkokCel mai inalt hotel din Thailanda, Hotelul Baiyoke Sky are inaltimea a 182 de persoane asezata un picioare una peste alta.

In hotel sunt disponibile 658 de camere, o piscina exterioara si un observator rotativ la etajul 84 al cladirii.

Situat in cartierul Pratunam din Bankok, hotelul este locul ideal de cazare pentru cei pasionati de moda si cumparaturi.

Sursa foto: baiyokesky.baiyokehotel.com


Hotelul Armani din Dubai

Hotelul Armani din DubaiHotelul dezvoltat de designerul de moda Giorgio Armani, hotelul este localizat in cea mai inalta cladire din lume Burj Kalifa.

Ocupand primele 8 etaje, precum si etajele 38 si 39, ale cladirii de 828 de metri, hotelul are 160 de camere, sapte restaurante, un club de noapte, spa si magazine.

Camerele ofera privelisti spectaculoase asupra renumitei fantani din cladire, care arunca apa la peste 150 de metri, pe muzica tenorului Andrea Bocelli.

Sursa foto: dubai.armanihotels.com

Trump International Hotel & Tower din Chicago

Trump International Hotel & Tower din ChicagoHotelul de cinci stele are o intaltime de 423 metri, impreuna cu turnul de care dispune.

Turistii care rezerva una dintre ele 339 de camere se pot bucura de privelistea oferita de raul Chicago sau de lacul Michigan intr-o zi senina.


Sursa foto: Wikipedia

Park Hyatt Shanghai

Park Hyatt ShanghaiHotelul Park Hyatt din Shanghai ocupa 79 din cele 93 de etaje ale celei mai inalte cladiri din Shanghai, World Financial Center, realizata in forma de desfacator de sticle.

Park Hyatt a fost mult timp cel mai inalt hotel din lume, fiind detronat de Ritz-Carlton din Hong Kong in 2011.

Deschis in 2008, hotelul cu 174 de camere si-a castigat o reputatie buna datorita serviciilor de masa si vietii de noapte.

Sursa foto: Wikipedia

Ritz-Carlton din Hong Kong

Ritz-Carlton din Hong KongSituat deasupra cladirii International Commerce Centre (488 metri), hotelul Ritz-Carlton, Hong Kong este posesorul titlului de cel mai intalt hotel din lume potrivit Cartii Recordurilor.

Fiecare dintre cele 312 camere are un telescop, asa incat turistii sa profite de priveliste pe care au o la inaltime.

Sursa foto: www.ritzcarlton.com