Thailanda

ThailandaThailanda este o destinatie exotica, unde turistii care vin insotiti de copii se pot bucura de templele incarcate de istorie din aceste locuri, de mancare buna, de o fauna salbatica, dominata de maimute, precum si de plaje de neuitat.

Familiile cu copii aleg in general plajele de pe insula Ko Chang, pentru ca aici apele sunt linistite si pot profita de o plimbare cu caiacul.

Sursa foto: Wikipedia

Danemarca

DanemarcaDanemarca este o destinatie destul de scumpa de multe ori, insa pare a fi construita pentru copii. In Copenhaga copiii se pot bucura de parcul de distractii Trivoli, care dateaza din 1843.

Aici atat copiii, cat si parintii, se pot bucura de muzica, focuri de artificii si mancare buna.

In afara orasului, nu trebuie ratat parcul Legoland, unde simboluri internationale precum Statuia Libertatii sau scene din Star Wars sunt realizate in miniatura.

Sursa foto: www.legoland.dk


Portland

PortlandPortland, orasul american situat in statul Oregon, depaseste orice alta destinatie in a-i face pe parintii care calatoresc cu copii sa se simta in largul lor.

Orasul este situat la 90 de minute de plaja, la 30 de minute de caderea de apa de pe Raul Columbia, iar in orice colt din oras copiii au parte de distractie.

Muzeul de Stiinta si Industrie din Oregon este de asemenea favoritul tuturor


Sursa foto: www.omsi.edu


Pennsylvania

PennsylvaniaPennsylvania, statul american cunoscut, de asemenea, sub numele de Keystone State, desfasoara o multime de activitati pentru copii.

Unul dintre locurile care nu trebuie ratate aici este Penitenciarul Eastern State, care ofera o experienta terifianta, prin multimea de celule intunecate care iti starnesc imaginatia copiilor.

O alta optiune, una mai dulce, este Lumea Ciocolatei din Hershey, care cu siguranta este o incantare pentru copii.

Sursa foto: Wikipedia

Belize

BelizeBelize este situata pe coasta de est a Americii Centrale, in Marea Caraibelor.

Daca esti in cautarea unei plaje placute sau a unui loc in care poti sa faci mai multe, in cazul in care copiii au trecut de 6-7 ani, Belize ofera o vacanta care se poate dovedi perfecta pentru familiile cu copii.

Principalele avantaje ale acestei destinatii sunt preturile pe care ti le poti permite, iar aici aproape toate lumea vorbeste engleza.

Turistii se pot bucura aici de fauna salbatica si pot vedea maimute, crocodili, broaste testoase si rechini.

Cazarea incepe de la 50 de dolari pe noapte pentru o cabana.

Sursa foto: www.travelbelize.org


Sursa foto: freedigitalphotos.net