1 / 6

Bucuresti

Cel mai scump hotel scos la vanzare in Capitala este amplasat in zona Batistei (in apropiere de Piata Universitatii) si are un pret cerut de 1,7 milioane de euro. Este vorba de o unitate cotata la patru stele, cu o capacitate de cazare de 48 de locuri (zece camere matrimoniale, opt camere duble si doua apartamente).

Imobilul este inscris pe lista monumentelor istorice din Bucuresti si dispune de un restaurant cu pana la 60 de locuri, precum si de o terasa de 150 de locuri.

Pe locul al doilea in clasament se inscrie un hotel de trei stele din zona Victoriei, ce poate fi achizitionat cu 1,39 milioane de euro. Imobilul este format din 17 camere, are o suprafata totala de 600 de metri patrati si un teren de 200 de metri patrati. Spre comparatie, in zona Victoriei, o vila cu sapte camere din 1920, cu o suprafata de 170 de metri patrati utili, este scoasa la vanzare, pe www.imobiliare.ro, pentru 1,5 milioane de euro.

La un pret cu aproape 50% mai mic – 750.000 de euro – este listat un boutique–hotel de patru stele, construit in secolul al IX-lea, in zona Dacia. Proprietatea are o capacitate de cazare de noua camere, o suprafata totala de 800 de metri patrati si un teren de 170 de metri patrati.

Sursa foto: Wikipedia

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri