Acapulco, Mexic

Acapulco, MexicRecentele evenimente care au avut loc in aceasta zona au determinat hotelierii sa scada preturile la cazare in Acapulco.

Turistii care ajung aici se pot bucura, pe langa activitatile obisnuite de pe plaja, de parasailing, De asemenea, sunt zone unde acestia pot face scufundari direct de pe stanci.

Aici se afla o multime de cluburi unde turistii isi pot petrece serile.

Sursa foto: Acapulco.com

Nassau, Bahamas

Nassau, BahamasAici se afla un numar important de hoteluri si resorturi, care de multe ori vin cu oferte bune in intampinarea turistilor. Unele unitati de cazare practica sistemul all-inclusive.

O tentatie mare in aceasta zona sunt cazinourile.

In Nassau, capitala insulelor Bahamas, multe dintre resorturi gazduiesc petreceri.

Sursa foto: Bahamas.com

Punta Cana, Republica Dominicana

Punta Cana, Republica DominicanaIn regiunea Punta Cana din Republica Domnicana cluburile sunt destul de accesibile, iar turistii pot economisi si cand vine vorba de mancare sau bautura, daca si-au achizitionat o vacanta all-inclusive.

Cei care ajung aici pot practica volei pe plaja sau se pot plimba cu un jet ski sau pot pierde timpul prin magazinele de pe plaja.

Daca pe timpul zilei petrecerile sunt gazduite in fiecare resort, seara turistii pot lua parte la evenimente organizate de companii specializate.

Sursa foto: www.puntacana.com

San Juan, Puerto Rico

San Juan, Puerto RicoAici turistii pot alege hoteluri si restaurante ieftine, insa daca nu vor sa faca economii au si optiuni mai scumpe.

Apa este buna pentru inot si alte sporturi acvatice, iar pe langa acestea aici se tin si cursuri de golf.


Sursa foto: www.topuertorico.org

Insula South Padre, Texas

Insula South Padre, TexasAici hotelurile sunt mai ieftine decat in alte destinatii americane cu plaja, la fel si mancarea si bauturile.

Pe langa barurile de aici si petrecerile care au loc frecvent, Insula South Padre este potrivita pentru iubitorii de soare.


Sursa foto: www.sopadre.com

Panama City Beach, Florida

Panama City Beach, FloridaAcest loc este unul dintre cele mai accesibile destinatii de vacanta dintre orasele americane.

Companii specializate organizeaza aici o multime de activitati de relaxare, iar in aceasta zona sunt o multime de restaurante si baruri..

In Panama City Beach se organizeaza frecvent petreceri pe plaja.

Sursa foto: www.visitpanamacitybeach.com



Cancun, Mexic

Cancun, MexicCancun este o regiune foarte dezvoltata, cu multe restaurante si cluburi interesante.

Pe langa petrecerile de pe plaje si din cluburi, turistii pot face snorkeling si scufundari. De asemenea, pentru cei interesati de istorie, aici pot descoperi ruinele maiase din Tulum.


Sursa foto: www.cancunsouth.com



Las Vegas, Nevada

Las Vegas, NevadaIn Las Vegas ai sanse sa gasesti o oferta buna de cazare, insa mancarea si bautura sunt destul de scumpe.

La fel de scumpe pot fi si petrecerile de zi sau de seara din cluburi.

Merita insa sa mergi in vacanta primavara in Las Vegas pentru petrecerile de la piscina, pentru cluburi si cazinouri.


Sursa foto: www.lasvegas.com


South Beach, Miami, Florida

South Beach, Miami, FloridaIn Miami sunt o multime de hoteluri, de toate categoriile. Cu toate acestea, mancarea si bauturile sunt destul de scumpe, iar daca vrei sa mergi in club, pregateste-te sa cheltuiesti destul de multi.

Aici turistii se bucura de nopti incendiare in cluburi si baruri.

Activitatile de peste zi sunt legate in special de plaja, insa daca vrei sa faci si altceva in Miami sunt destule muzee si galerii.


Sursa foto: www.visitflorida.com


Sursa foto: Bahamas.com