5. Aventura pe Kilimanjaro

5. Aventura pe KilimanjaroAventurierii care nu se tem de inaltime vor fi cu siguranta atrasi de provocarea de a urca pe varful Uhuru (5.895 m) al muntelui Kilimanjaro.

Turistii care ajung aici nu trebuie sa rateze Parcul National Kilimanjaro, unde sunt masivul Kilimanjaro, paduri ecuatoriale, muntele Kibo, Mawenzi si Shira.

Sursa foto: Wikipedia

4. Safari in Kenya

4. Safari in KenyaKenya este o destinatie in voga printre romanii care isi permit sa aloce cateva mii de euro pentru o vacanta.

Cei care ajung in aceasta tara africana si fac safari se vor bucura de intalniri interesante cu elefanti, leoparzi sau rinoceri.

Pasionatii de aventura pot alege sa faca o excursie cu balonul cu aer cald sau sa mearga cativa kilometri pe jos prin peisajul mirific, dupa care se pot distra pe plajele din Zanzibar.

Sursa foto: www.magicalkenya.com


3. Excursie la ruinele Machu Picchu

3. Excursie la ruinele Machu PicchuRuinele orasului Machu Picchu din Peru sunt unele dintre cele mai frumoase si enigmatice locatii stravechi din lume, care, cu siguranta, ii vor incanta pe cei pasionati de istorie.

Constructiile care nu trebuie ratate sunt Torreon, observatorul astronomic in forma de semicerc sau cadranul solar. Micul oras de aici poate gazdui intre 500 si 1.000 de persoane.

Sursa foto: www.peru-machu-picchu.com

2. Croaziera pe Nill si vizita la piramidele din Giza

2. Croaziera pe Nill si vizita la piramidele din GizaPentru turistii aventurieri si, in acelasi timp, pasionati de istorie o croaziera pe cel mai lung fluviu din lume, combinata cu o vizita la marea piramida din Gizeh, poate suna ca vacanta perfecta.

Piramida este singura minune a lumii asupra careia nu se fac speculatii referitoare la forma, marime si prezentare. Este cea mai veche si totusi singura care a supravietuit timpului.

Sursa foto: Wikipedia

Bora Bora

Bora BoraInsula Bora Bora este locul potrivit pentru o vacanta romantica in Polinezia Franceza.

Chiar si cei mai pretentiosi turisti vor ramane impresionati de peisajul de aici, cu munti inalti si atoli nemaivazuti.

Insula pe care merg cei mai bogati oameni din lume este denumita si "Perla Pacificului" datorita frumusetii acesteia si, in special, a plajelor de aici.

Sursa foto: borabora.com Sursa foto: borabora.com