Circuit China si Tibet

Circuit China si TibetPret: 10.000 euro pentru doua persoane;

Vacanta are loc in luna iunie.

Oferta include: 17 nopti cazare in hoteluri de cincis tele cu mic dejun/demipensiune (in functie de locatie), program vizite, ghid local, bilet avion cu plecare din Bucuresti, potrivit TUI Travel Center.

Itinerariu: Beijing, Tibet, tren intre Lhasa si Xian (2.800 km - se traverseaza Tibetul cu trenul), Xian, Shanghai, Hong Kong, Macao.

Seychelles

SeychellesPret: 10.100 euro pentru doua persoane;

Vacanta are loc in luna iunie, la un hotel de sase stele din insulele Seychelles, Oceanul Indian.

Oferta include: 7 nopti cazare in vila de lux cu vedere la plaja, dotata cu piscina si loc pentru masaj, demipensiune, transfer privat, bilet avion cu plecare din Bucuresti, potrivit TUI Travel Center.

Bora Bora

Bora BoraPret: 20.000 euro pentru doua persoane.

Oferta include sapte nopti de cazare la hotel de cinci stele, in bungalow pe apa, bilet de avion, trasfer privat, potrivit J`Info Tours.

Sursa foto: www.fourseasons.com

Calatorie in jurul lumii

Calatorie in jurul lumiiPret: 30.280 euro de persoana, fara excursii optionale;

Oferta include 23 de zile, sapte destinatii, opt decolari/aterizari, un Jumbo-Jet privat, zboruri directe, acelasi echipaj – inclusiv un medic si un concierge, potrivit agentiei de turism Perfect Tour.

Inconjurul lumii are loc la bordul Jumbo-Jet-ului (Boeing 747) privat, pus la dispozitie de compania Lufthansa.

Calatoria incepe pe 15 noiembrie din Viena, cu destinatia Cape Town, iar pe parcursul celor 23 de zile, se va ateriza/decola in total de opt ori: Buenos Aires, Insula Pastelui, Tahiti, Sydney, Angkor Wat, Muscat si, inapoi, la Viena. Cu o singura exceptie, zborurile vor fi de zi, pentru a nu a perturba in nici un fel bioritmul turistilor.

Sursa foto: commons.wikimedia.org

Croaziera de 101 zile in jurul lumii

Croaziera de 101 zile in jurul lumiiPret: 40.000 euro pentru cabina superioara, potrivit Perfect Tour;

De-a lungul vacantei, nava de croaziera va tranzita marile si oceanele lumii, alternand zilele de navigare si relaxare. Astfel, dupa circa sase zile de-a lungul coastelor Europei, nava se va indrepta spre Insula Grenada, Antilele Olandeze (Curacao) si Costa Rica (Puerto Limon). Dupa aproape o luna, va ajunge in Mexic (Cabo San Lucas), Los Angeles (SUA), San Francisco (SUA) si binecunoscutul Hawaii (Honolulu, SUA). Iar circa 20 de zile mai tarziu, turistii vor putea debarca pentru cateva ore in Fiji (Suva) si Noua Zeelanda (Auckland).

Sursa foto: commons.wikimedia.org


Sejur exclusivist in Dubai

Sejur exclusivist in DubaiPret: 40.000 euro;

Pentru a scapa de vremea mohorata de sfarsit de iarna si inceput de primavara, o familie a optat pentru o vacanta in insoritul si extravagantul Dubai, potrivit Perfect Tour.

Sejurul, unul exclusivist, a inclus zbor Bucuresti-Dubai-Bucuresti la First Class, transferuri cu limuzina, un apartament intr-un hotel de “super-lux” cu vedere la apele cristaline ale Golfului Persic si asistenta permanenta a unui concierge, care sa le rezolve orice problema.

De asemenea, familia de romani a ales si o aventura individuala in desert cu masini 4x4, ghid specializat si vehicule de paza.




Mauritius

MauritiusPret: 45.000 euro pentru doua persoane;

Tutistii sunt cazati la un hotel de cinci stele, potrivit agentiei de turism J`Info Tours.

Oferta include: doua saptamani de cazare in royal villa cu piscina, bilete de avion business class, trasfer privat.

Sursa foto: oberoihotels.com

Maldive

MaldivePret: 65.000 euro pentru doua persoane, potrivit TUI Travel Center;

Vacanta are loc in luna aprilie, la un hotel de sase stele din Maldive.

Oferta include: 7 nopti cazare in royal beach villa, mic dejun, transferuri, bilet avion cu plecare din Frankfurt.

Sursa foto: www.fourseasons.com

Sursa foto: www.fourseasons.com