Taxa pentru cazare inainte de ora stabilita

Taxa pentru cazare inainte de ora stabilitaIn unele dintre hoteluri, daca vrei sa te cazezi inainte de ora ora impusa de hotel, poti ajunge sa platesti o taxa de pana la 50 de dolari pentru acest privilegiu.

Taxa pentru eliberarea camerei intainte de data stabilita

Taxa pentru eliberarea camerei intainte de data stabilitaDaca vrei sa pleci dintr-un hotel cu o zi inainte sau mai mult decat planuisei initial poti plati o taxa de la 50 de dolari pana la costul unei zile de cazare.

Taxe de anulare

Taxe de anulareDaca nu te mai poti caza intr-un hotel desi facusei o rezervare, poti fi somat sa platesti o noapte de sedere daca nu efectuezi anularea cu 48 sau chiar 72 de ore inainte. Anterior, puteai anula rezervarea fara a fi penalizat daca anuntat pana la ora 18, cu o zi inainte.

Taxa de reaprovizionare a minibarului

Taxa de reaprovizionare a minibaruluiLa unele hoteluri, vei plati atat pentru a consuma orice produs din minibar, dar mai mult, trebuie sa platesti o taxa pentru a ti-l reumple.

Taxa pentru sala de gimnastica

Taxa pentru sala de gimnasticaDaca vrei sa faci sport cand esti cazat intr-un hotel te poti astepta la o taxa care variaza inte 5 dolari si 40 de dolari pentru o intrare.