1 / 6

British Airways

Operatorul aerian British Airways a inregistrat in primele 6 luni un numar de pasageri in crestere cu peste 20% fata de aceeasi perioada din 2012, a declarat Emil Delibashev, commercial manager pentru zona Balcanilor si Ungaria.

Printre cele mai populare destinatii in randul romanilor care calatoresc cu BA se numara Londra, dar si destinatii din Statele Unite, precum Miami, New York, Las Vegas, San Francisco, Phoenix si Los Angeles.

"De asemenea, romanii prefera sa zboare cu British Airways in destinatii de vacanta precum Bangkok, Hong Kong si Singapore. In ceea ce priveste orarul de zbor, pasagerii zborurilor pe distante lungi prefera sa plece de dimineata avand in vedere conexiunile bune din Londra catre destinatiile BA din peste 70 de tari din toata lumea. In acelasi timp, cei a caror destinatie finala este Londra adesea prefera zborul de dupa-amiaza", mai spune Delibashev.

British Airways isi continua planul de investitii de peste 5 miliarde de lire sterline achizitionand noi aeronave si modernizand cabinele.

"Am comandat 12 aeronave A380 si 24 de Boeing Dreamliner 787. Pasagerii BA se vor putea bucura de sapte dintre aceste noi aeronave chiar de anul acesta. Ca urmare a achizitionarii noilor aeronave, vom putea lansa noi destinatii cu plecare de pe Aeroportul Heathrow din Londra catre Seul, Chengdu, Zagreb, Gran Canaria, Rotterdam, Leeds- Bradford, iar de pe Aeroportul Gatwick pasagerii vor putea pleca catre Colombo, Granada si Larnaca. Suntem foarte mandri de recenta achizitie a celor doua aeronave Boeing 787 Dreamliner pe care le-am primit pe 26, respectiv pe 27 iunie ocazie cu care am anuntat lansarea a doua noi destinatii ce vor fi operate din septembrie - Newark si Toronto", a adaugat managerul BA.

Pe 4 iulie, British Airways va primi primul A380 cu care va opera zborurile catre Los Angeles si Hong Kong incepand din octombrie, respectiv din noiembrie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri