10. Brazilia

10. BraziliaTuristii brazilieni sunt considerati de un numar important dintre participantii la studiu drept cei mai rai din lume.

9. Italia

9. ItaliaItalia si-a capatat in timp reputatia de tara "exportatoare" de turisti lipsiti de maniere si indecenti.

8. Franta

8. FrantaNici Franta nu este departe de Italia, turistii din aceasta tara fiind considerati persoane cu comportamente grosolane si scandaloase.

7. India

7. IndiaNici reputatia Indiei nu este mai buna cand vine vorba despre turistii sai, acestia fiind de asemenea considerata tara cu cei mai rai calatori.


6. Germania

6. GermaniaGermanii nu sunt potriviti pentru a calatori prin lume. Desi Germania reprezinta o destinatie populara in randul turistilor, poarta in acelasi timp emblema unei tari in care turistii sunt foarte prost-crescuti.

5. Australia

5. AustraliaMajoritatea australienilor calatoresc foarte mult, iar in afara granitelor turistii din aceasta tara sunt considerati printre cei mai necivilizati din lume.


4. China

4. ChinaTara cu cea mai mare populatie, circa 1,35 miliarde de locuitori, are, in consecinta, si o multime de turisti peste tot in lume. Astfel, cu un numar foarte mare de calatori, nici China nu a scapat de eticheta de tara cu turisti necivilizati.


3. Rusia

3. RusiaRusia se apropie de fruntea clasamentului in ceea ce priveste comportamentul nepoliticos al turistilor sai in alte tari. De multe ori, rusii sunt considerati cei mai dificili turisti, care au in plus si o problema cu alcoolul.



2. Marea Britanie

2. Marea BritanieBritanicii sunt cunoscuti peste tot in lume dupa comportamentul lor obscen, mai ales atunci cand vine vorba de petreceri ale burlacilor.

1. Statele Unite ale Americii

1. Statele Unite ale AmericiiSurpriza sau nu, americanii sunt faimosi ca turisti neplacuti. Sunt galagiosi si nepoliticosi, iar din aceste motive ocupa primul loc in topul celor mai dezagreabili turisti.