Yotel, New York

Yotel, New YorkIn acest hotel din New York cheile camerelor sunt distribuite de terminale electronice, iar bagajele oaspetilor sunt depozitate de un robot, denumit Yobot.

Hotelul dispune de camere izolate fonic, cu paturi care isi schimba pozitia pentru a economisi spatiu, iar sistemul de aer conditionat se activeaza prin intermediul senzorilor de miscare.

Chiar si restaurantul hotelului new-yorkez este tehnologizat la nivel inalt, mesele putandu-se ridica sau cobori la o simpla apasare de buton.

O noapte de cazare aici incepe de la 199 dolari.

Hotel Blow Up Hall 50 50, Polonia

Hotel Blow Up Hall 50 50, PoloniaCamerele acestui hotel nu sunt numerotate, astfel ca turistii le pot identifica si deschide cu ajutorul smartphone-urilor iPhone, care folosesc o tehnologie de recunoastere digitala.

Peste tot in hotel sistemele hi-tech sunt la putere, iar in hol exista o piesa care creeaza imagini stilizate de dimensiuni mare ale turistilor, folosind imagini preluate din sistemul de supraveghere.

O noapte de cazare la hotel costa incepand de la 156 dolari.

QT Sydney, Australia

QT Sydney, AustraliaLifturile din acest hotel sunt dotate cu o tehnologie prin care determina cate persoane sunt in lift si incepe sa ruleze o melodie adaptata, care face referire la numarul de persoane.

Totodata, hotelul dispune de o gama variata de arta digitala, care include de la sistemele de luminare la imagini HD.

O noapte de cazare incepe de la 350 de dolari.

theWit, Chicago

theWit, ChicagoSenzorii din camerele acestui hotel adapteaza automat temperatura ambientala la cea a turistului.

Pentru a continua rasfatul, hotelul pune la dispozitie un serviciu inedit. Turistii care au nevoie de menaj in camera au posibilitatea sa transmita cererea direct pe un dispozitiv celor mai apropiat membru din echipa de curatenie din zona.

O noapte de cazare incepe de la 189 de dolari.

Hotel Peninsula, Hong Kong

Hotel Peninsula, Hong KongTuristii care se cazeaza in acest hotel au la indemana tablete electronice in fiecare camera, in limba vorbita, prin care pot cere filme sau pot accesa ghiduri ale orasului Hong Kong.

Panouri tactile sunt montate peste tot in camere, iar oaspetii le pot utiliza pentru a efectua o solicitare de menaj, pentru ajustarea luminozitatii sau pentru a afisa mesajul “Nu deranjati”.

O noapte de cazare incepe de la 603 dolari.

Ushuaia Beach Hotel, Ibiza, Spania

Ushuaia Beach Hotel, Ibiza, SpaniaLa inregistrarea in acest hotel, nu prezinti doar cardul de credit, ci iti lasi si amprentele.

Astfel identificat, pe toata sederea in hotel poti achita orice serviciu prin atingerea unui ecran cu scanner biometric.

O noapte de cazare la acest hotel incepe de la 254 dolari.

Sursa foto: www.ushuaiabeachhotel.com

Hotel 1.000, Seattle, Washington

Hotel 1.000, Seattle, WashingtonSenzorii cu infrarosu din camere detecteaza caldura corpului oaspetilor si le semnaleaza prezenta celor din personalul hotelului, astfel incat pot fi evitate situatiile in care menajera intra peste oaspeti.

Tot aici, in holul hotelului exista un teren virtual de golf, unde cei pasionati pot practica acest sport.

O noapte de cazare incepe de la 259 dolari.

The Magdalen Chaper, Exeter, Regatul Unit

The Magdalen Chaper, Exeter, Regatul UnitIn acest hotel nu se foloseste deloc hartia. Oaspetii sunt cazati prin intermediul iPad-urilor si chiar primesc un exemplar pentru a-l folosi pe durata sederii.

Prin iPad oaspetii pot comanda masa in camera.

Sursa foto: www.themagdalenchapter.com