8. San Francisco International Airport

8. San Francisco International Airport

San Francisco International Airport dispune de toate serviciile, inclusiv un muzeu, un acvariu si delicatese selectate sezonier. Noua camera de yoga de 150 de metri patrati in Terminalul 2 ajuta pasagerii sa se relaxeze dupa un zbor anevoios.

Sursa foto: Hideyuki Kamon via Flickr

7. Incheon International Airport, Seul

7. Incheon International Airport, Seul

Incheon dispune de doua sali de cinema, unde ruleaza productii coreene si americane si de un patinoar. Gazduieste, de asemenea, sapte gradini destinate relaxarii. Aeroportul este conectat direct la sistemul de metrou din Seul, astfel incat ajungi in centrul orasului in mai putin de o jumatate de ora.

Sursa foto: fukagawa via Flickr

6. Hong Kong International Airport

6. Hong Kong International Airport

Hong Kong International Airport reprezinta un nod turistic si comercial important care dispune de un teren de golf, un cinematograf IMAX si un simulator auto si de baschet. Exista, de asemenea, un numar de restaurante tematice si un lounge de relaxare pentru calatorii obositi.

Sursa foto: charclam via Flickr

5. Changi International Airport, Singapore

5. Changi International Airport, Singapore

Acest aeroport dispune de o gradina, cinematografe in aer liber, un tobogan de 30 de metri si o piscina pe acoperis la Terminalul 1, in timp ce Terminalul 2 are o zona de joaca pentru copii. Pentru oamenii de afaceri aeroportul dispune de 200 de iPad-uri, 550 terminale de internet gratuite, 856 de porturi USB liber si prize si mai multe centre de afaceri. Un al patrulea terminal este programat sa se deschida in 2017.

Sursa foto: Fovea Centralis via Flickr

4. Zurich Airport

4. Zurich Airport

Dupa o renovare extinsa Zurich Airport include acum si doua terase pe acoperis, o zona pentru copii si mult altele. Dispune, de asemenea, de 16 statii diferite pentru incarcarea telefoanelor mobile, camere pentru dus si dormit, magazine si restaurante. Totodata, se pot inchiria biciclete sau patine si exista o linie ferata Skymetro intre terminalele A si E.

Sursa foto: eugeneleroux via Flickr

3. Munich International Airport

3. Munich International Airport

Munich International Airport dispune de spatii individuale dotate cu sezlong pentru calatori si zone VIP birouri sau sali de conferinte. Exista, de asemenea, o taverna traditionala, care gazduieste o gradina de bere umbrita de castani si muzica live. In 2015, aeroportul isi va deschide un nou terminal, in valoare de 862 mil. dolari.

Sursa foto: James Willamor via Flickr

2. Amsterdam Schiphol Airport

2. Amsterdam Schiphol Airport

Amsterdam Schiphol Airport este singurul aeroport din lume a carui amplasare se afla in acelasi loc de aproximativ 100 de ani. Adaposteste, de asemenea, singurul muzeu din lume si prima biblioteca anexate unui aeroport, dotat cu imprimare si volume de carti disponibile in 29 de limbi, printre alte servicii demne de lauda.

Sursa foto: Pascal via Flickr

1. London Heathrow

1. London Heathrow

Creat special pentru oamenii de afaceri, Terminalul 5 al aeroportului Heathrow ofera calatorilor oportunitatea de a-si completa garderoba sau a face un cadou. Terminalul gazduieste, printre altele, un magazin Harrods de 11.000 de metri patrati si o galerie unde sunt expuse sculpturi realizate de artisti britanici. Pe langa cele deja 105 de restaurante deschise anul 2014 va insemna, de asemenea, inaugurarea unui nou terminal, cu 52 de magazine si alte 17 restaurante.

Sursa foto: Warren Rohner via Flickr

Sursa informatii: Executive Travel