Brazilia

Brazilia

Daca Carnavalul de la Rio nu te convinge prea mult sa iei avionul spre Brazilia, arhipelagul Fernando de Noronha este un paradis insular cate te face sa exclami din minut in minut in ce loc frumos ai ajuns.

Si celebra statuie a lui Iisus din varful muntelui Corcovado este o atractie care asteapta sa o fotografiezi. Vara viitoare, poti alege sa te bronzezi pe plaja Copacabana, iar daca ai ceva mai multi bani, Sao Paolo este locul in care sa savurezi o ceasca de cafea pe Avenida Paulista, renumita strada a „lorzilor cafelei”.

Pentru cei cu mai mult spirit de aventura, Amazonul ii asteapta sa-l strabata cu vaporul.

Antarctica

Antarctica

Daca esti dispus sa traiesti o vacanta „la rece”, aventura vietii tale va fi in Antarctica. Printre punctele de "interes turistic" sunt vulcanul Erebus, activ, (3794m), pe insula Ross, dotat cu observator, si aurora australis si "praful de diamante, un fenomen meteorologic, in timpul caruia temperaturilor scazute si conditiilor climatice, cristale de gheata se ridica si produc nori si efecte optice.

Tot in Antarctica va asteapta o niste oaspeti simpatici foc, pinguinii care nu se vor supara ca ii pozati.

Sursa foto: wikipedia.org

Scotia

Scotia

Daca vreti sa aveti un 2014 plin de amintiri, Scotia trebuie sa fie urmatoarea destinatie pentru vacanta voastra.

Aveti de vizitat Castelul Edinburgh, Lacul Loch Ness unde se spune ca traieste si monstrul Nessie, Muzeul Regal, Palatul si Biserica Holyroodhouse, Gradina Botanica Regala, Catedrala Sf Giles, Muzeul Scotiei, insula Eilean Donan, Castelul Stirling, Muzeul Marischal, dealurile Cuillin sau Galeriana Scotiana de Portrete.

Suedia

Suedia

Una dintre cele mai bogate si civilizate state, Suedia gazduieste si o multime de obiective turistice: de la Palatul Drottningholm, Catedrala Uppsala, Regatul de Cristal la capitala Stockholm, unde poate fi admirata arhitectura medievala si renascentista in Vechiul Oras.

Daca va ganditi sa alegeti capitala suedeza, trebuie sa stiti ca cea mai buna perioada este luna iulie, potrivit ghidurilor turistice, si nu va veti plictisi pentru ca Stockholm numara peste 70 de muzee, dar si alte obiective turistice.

Malawi

Malawi

Pentru o vacanta exotica si salbatica, Malawi este destinatia ideala pentru 2014.

Promovata ca "inima calda a Africii", Malawi este o tara mica, recunoscuta mai ales pentru ospitalitatea locuitorilor sai, parcurile naturale neatinse si rezervatiile salbatice, plajele si viata subacvatica tropicala din lacul omonim. Malawi este printre putinele locuri din lume unde poti sa vezi de aproape elefanti care se plimba liberi.

Sursa foto: www.malawitourism.com

Mexic

Mexic

Recunoscut pentru cultura bogata, Mexic va primeste cu peisaje frumoase pe care sa le luati ca amintire in aparatul foto. Zocalo, Teotihuacan, Chapultepec, Xochimilco si El Templo Mayor sunt cateva dintre locurile de pus pe lista pentru o vacanta in Mexic.

Sursa foto: Wikipedia

Sursa foto: http://www.malawitourism.com/