Sikkim, India

Sikkim, India

Sikkim este un stat din estul Indiei. Aici, verdele este culoarea. Ai de explorat cat vezi cu ochii una dintre cele mai impresionante vai dintre munti, Valea Yumthang, o zona salbatica si pentru cei mai buni cunoscatori ai muntilor.

Kimberley, Australia

Kimberley, Australia

Aflata in vestul Australiei, Kimberley este una dintre regiunile cel mai slab populate de pe planeta si una dintre cele mai frumose chei gigant sculptate natural de apa, cu bazine adanci. Este o regiune in care cultura aborigenilor se imbina cu influente asiatice exotice.

Yorkshire, Anglia

Yorkshire, Anglia

Unul dintre cele 39 Comitate istorice ale Angliei si cel mai mare comitat din Marea Britanie, Yorkshire este o regiune primitoare cu mlastinile, case de patrimoniu si pub-uri confortabile, care iti vor atrage atentia pe oriunde treci.

Hokuriku, Japonia

Hokuriku, Japonia

Hokuriku, aflata la Marea Japoniei si dominata de Alpii Japonezi, este o regiune plina de cultura, istorie si frumusete naturala. Daca ajungeti aici, nu trebuie sa ratati orasul Kanazawa cu castelul sau, si Kenroku-en, una dintre cele mai frumoase gradini din Japonia. Inchiriati o masina si explorati peisajulul uluitor al Peninsulei Noto.

Texas, SUA

Texas, SUA

Nu trebuie sa va mai imaginati cowboy trecand pe langa voi. Luati avionul pana in Texas si convigeti-va de naturaletea destinatiei. Nici Houston nu este de ratat, mai ales ca puteti face turul tunelului din centrul orasului, care costa $30 si dureaza trei ore

Cascada Victoria, Zimbabwe si Zambia

Cascada Victoria, Zimbabwe si Zambia

Aflata la granita dintre Zimbabwe si Zambia, pe cursul fluviului african Zambezi, Cascada Victoria este un loc pe care cu greu il uitati, mai ales si daca aveti curajul sa inotati aici. Se lauda cu o latime de vreo 1708 metri, o inaltime de 108 metri, si cu un volum de 550 milioane de litri revarsati pe minut si cu cea mai frumoasa priveliste vazuta vreodata.

Mallorca, Spania

Mallorca, Spania

O vacanta pe cea mai mare insula spaniola trebuie bifata in aceasta viata. Ofertele sunt la tot pasul spre Mallorca, asa ca Porto de Soller abia asteapta sa-i admirati frumusetea. Insula este plina de restaurante si mereu vie.

Coasta de Vest, Noua Zeelanda

Coasta de Vest, Noua Zeelanda

Intre Marea Tasmaniei si Alpii de Sud, Coasta de Vest din Noua Zeelanda inseamna asezarea Punakaiki de la marginea Parcului National Paparoa, cu coastele sale impadurite si stancile abrupte din mare. Aici ai de vazut o imagine impresionanta cand apune soarele.

Hunan, China

Hunan, China

A doua mare destinatie din China este Hunan, o provincie bogata in culturala care straluceste seara de seara. Regiunea Hunan impresioneaza prin peisaje pline de cascade, iar Wulingyan este una dintre principalele atractii. Wulingyan este format din peste 3.000 de carsturi din piatra de var.

Haapai, Tonga

Ha'apai este un grup de insule coraligiene si vulcanice, ce cuprind intinderi mari de nisip si recife in mijlocul regatului Tonga din Oceanul Pacific.

Doar 17 dintre insule sunt locuite, asa ca Ha'apai este destinatia de vis pentru cei care cauta singuratate, relaxare si liniste sub umbrele palmierilor. Aici se gasesc plaje de nisip albe ca zapada, apa albastra cristalina, recife de corali si, cu putin noroc, puteti vedea balene.