Insulele Fregate, Seychelles

Insulele Fregate, Seychelles

Pentru mai multa intimidate, Insulele Fregate, din Seychelles, sunt alegerea perfecta, detinand sapte plaje private si 16 vile.

Grupul de turisti nu poate depasi mai mult de 40 de persoane pe serie, iar preturile sunt pe masura: 30.000 de euro pe noapte daca vrei ca toata insula sa fie numai a ta, dar pretul este valabil pentru minimum 3 nopti. Cine n-are nici o problema cu prezenta celorlalti turisti, plateste de la 1.300 euro/noapte/pers + 20% taxe (evident, cu aceeasi regula, nu poate fi cazat decat minimum trei nopti), potrivit Christian Tour.

Safari in Madagascar

Safari in Madagascar

Un safari in Madagascar ofera peisaje exotice superbe si oameni primitori, acesta fiind locul in care traiesc prietenosii lemurieni si cameleonii plini de culoare. Un safari aici nu are nimic periculos, nu te mananca lei! Animalele doar te vor privi cu ochi mirati.

Pe insula sunt animale si plante bizare pe care nu le gasesti in nicio alta parte a lumii. Au infatisari caudate, ce par creatia unui artist excentric. Calatoria pe insula iti va dezvalui plaje tropicale, triburi pline de culoare, piete frematand de viata si un peisaj in continua miscare. Pretul porneste de la 3.000 de euro, potrivit Christian Tour.

Revelion pe mare, intre Europa si Africa

Revelion pe mare, intre Europa si Africa

Fie ca sunteti mari iubitori de aventura sau pasionati de experiente inedite, o croaziera pe acestitinerar de exceptie va intrece toate asteptarile.

Calatoria va atinge puncte de la Riviera Franceza, da Sardinia, pana la continentul african.

"Roma, orasul de care te re-indragostesti de fiecare data cand il vizitezi, Monte Carlo, explozia luxului si somptuozitatii, Cagliari, locul unde te indragostesti chiar daca nu esti, Carthagena, condimentul picant al acestui voiaj", potrivit agentiei Perfect Tour.

Tarifele incep de la 1.050 de euro de persoana pentru 11 nopti.

Sejur in Bolzano, Italia

Sejur in Bolzano, Italia

Bolzano este un oras situat in partea de nord a Italiei, unde populatia vorbeste limba germana.

Este cel mai mare oras din aceasta regiune, fiind numit si capitala italiana a Craciunului, aici fiind deschisa in fiecare an o pieta cu specific de Craciun. Din Bolzano turistii pot ajunge spre munti indiferent de directia in care merg, partea cea mai pitoresca fiind cea din sud.

Patru nopti de cazare costa circa 400 de euro de persoana, potrivit Tui Travel Center prin Eurolines.

Sursa foto: www.bolzano-bozen.it

Vacanta in Rothenburg, Germania

Vacanta in Rothenburg, Germania

Rothenburg (Rothenburg ob der Tauber) este un oras situat in regiunea Franconia din Bavaria, Germania. Acest loc atrage prin ocartierul istoric medieval, foarte bine pastrat, pe gustul iubitorilor de istorie.

Numele orasului inseamna "fortareata rosie de pe Tauber", asta pentru ca localitatea este situata pe un platou cu vedere la raul Tauber si datorita acoperisurilor caselor, colorate in rosu.

Patru nopti de cazare, cu mic dejun tip bufer costa de la 219 euro de persoana, potrivit Tui Travel Center prin Eurolines.

Sursa foto: www.germany.travel

Croaziera pe Amazon

Croaziera pe Amazon

O croaziera pe Amazon este o experienta deosebita, mai ales daca este combinata cu un sejur la Rio de Janeiro, cu plajele din Copacabana sau Ipanema.

Curajosii se pot aventura intr-o plimbare cu canoe sau o partida de pescuit piranhas, potrivit Christian Tour.

Decembrie si ianuarie sunt perfecte pentru o vacanta pe Amazon, pentru ca s-a incheiat sezonul polios. Preturile pornesc de la 4.000 de euro.

Revelion in Tunisia

Revelion in Tunisia

Considerat secretul cel mai bine pastrat al Africii de Nord, Tunisia este una dintre cele mai interesante tari ale Magrebului si ale intregului continent african.

Datorita pozitionarii in bazinul Marii Mediterane si a resurselor naturale, teritoriile Africii de Nord in al caror perimetru se situeaza Tunisia, de-a lungul istoriei au fost cucerite si stapanite mai intai de fenicieni, apoi de romani, vandali, bizantini, arabi, turci si in final francezi.

Opt nopti de cazare incepe de la 1.040 de euro de persoana, potrivit Perfect Tour.