Venetia

Venetia

Canalele printre case, ambianta istorica si o plimbare cu gondola fac ca Venetia sa fie una dintre destinatiile cele mai dorite si incantatoare.

Sursa foto: Venetia/Shutterstock.com

Bergen

Bergen

Bergen, al doilea mare oras din Norvegia dupa numarul de locuitori (aproximativ 240.000 de persoane), concureaza cu celebra Venetie a Italiei. Destinatia din nordul Europei este cu atat mai impresionanta cu cat se afla la poalele muntilor, pe care turistii ii pot admira intr-o plimbare cu barca.

Sursa forto: Orasul Bergen, Norvegia/Shutterstock.com

Amsterdam

Amsterdam

Capitala Olandei este un loc de asemenea fascinant pentru orice turist, dar mai ales pentru pasionatii de fotografie. O plimbare pe canalele din Amsterdam va poate crea cele apreciate amintiri, cand peisajul este completat de cladiri istorice.

Sursa foto: Amsterdam/Shutterstock.com

Stockholm

Stockholm

Si capitala Suediei va atrage cu peisajele ei. Vizitati insula centrala Gamla Stan pentru a explora zonele "captusite" cu cafenele si arhitectura medievala captivanta.

Sursa foto: Stockholm/Shutterstock.com

San Sebastian

San Sebastian

Poate putin mai cunoscut, San Sebastian, o statiune balneara aflata in nordul Spaniei, are peisaje cu care incanta orice turist. In ultimii ani, orasul a crescut simtitor si a devenit o destinatie tot mai ceruta de straini si unul dintre locurile populare din Europa pentru plimbari pe apa.

Sursa foto: San Sebastian, Spania/Shutterstock.com

Sursa foto: Venetia/Shutterstock.com