1 / 6

Cat te costa sa traiesti cele mai ravnite experiente turistice, de la fotografierea aurorei boreale la o plimbare printre pinguini

Aurora boreala ii face pe unii oameni sa viseze la propriu cu ochii deschisi. Si asta pentru ca este unul dintre cele mai greu de vazut fenomene naturale. Dar chiar si asa merita sa iti incerci norocul si sa dai o fuga pana in Reykjavik, capitala Islandei, despre care se spune ca este locul cu cea mai mare garantie pentru aparitia aurorei boreale.

Cat de costa, deci, sa vezi aurora boreala

Tur aurora boreala* Bilete de avion Cazare (5 nopti, 3 stele) Total
43 euro 290 euro (o escala) 300 euro/persoana 633 euro/persoana

Costurile sunt valabile pentru o singura persoana si calculate pentru o vacanta pe cont propriu, nu prin agentie de turism. Nu exista zbor direct Bucuresti-Reykjiavik.


*Desi este gratuit sa privim spre cer, in Islanda exista tururi speciale pentru observarea aurorei boreale. Un astfel de tur costa 43 de euro de persoana si dureaza 3-5 ore. Organizatorii iti permit sa faci inca o data turul gratuit, daca in primul tur aurora boreala nu a aparut. Aurora boreala apare in mod normal in perioadele septembrie-octombrie si martie-aprilie.

Sursa foto: Aurora boreala/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri