2 / 12

9. Paris

Capitala Frantei se afla pe pozitia noua datorita originalitatii buticurilor sale si a caselor de moda recunoscute la nivel mondial. Francezii si-au facut un renume pentru apetitul lor catre moda si in cazul in care vrei sa descoperi branduri cunoscute si magazine ale unor designeri faimosi precum Chanel sau Dior, o excursie pe strazi precum Champs-Elysees sau Avenue Montaigne este exact ce trebuie sa faci.


In Paris veti gasi branduri internationale precum Zara, Gap si Sephora, toate grupate de-a lungul bulevardului Champ Elysees. Pentru iubitorii stilului eclectic si al artei vintage, The Marais este un loc pe care il puteti vizita. Aici veti gasi o varietate mare de buticuri si magazine vintage, arhipline cu piese unicate. De asemenea, puteti gasi magazine de antichitati, precum si magazine de arta.


Produse de lux


Interioarele impresionante ale magazinelor de pe bulevardele Haussmann si Grand, ofera senzatia de lux. In cadrul acestor magazine veti descoperi o abundenta de produse de lux. In cazul in care cauti cele mai noi tendinte te poti indrepta catre Louvre si cartierul Tuileries pentru creatii rafinate de la marile case de moda, inclusiv Versace, Hermes si Yves St. Laurent.


Reduceri


De doua ori pe an, in lunile ianuarie si iulie, magazinele frantuzesti ofera reduceri tentante cu preturi taiate pana la 75%, majoritatea magazinelor sunt o destinatie ideala pentru cautatorii de reduceri. Mergeti pe Rue de Rivoli, Champs- Elysees sau Forum des Halles.


Daca te organizezi din timp, avionul si cazarea la Paris ar putea costa sub 200 de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri