1 / 6

Nu trebuie să alegi între munte sau mare

Majoritatea românilor care aleg Turcia ca destinație de vacanță pe timpul verii este pentru că doresc ca timpului liber să îl petreacă în resort, de aceea și hotelurile oferă servicii mai bune și acordă o atenție mai mare inclusiv în ceea ce privește decorarea camerelor.


Dacă vrei să îți petreci vacanța pe plajă sau la piscină, într-un loc liniștit, Turcia este țara ideală pentru a te relaxa. Majoritatea hotelurilor au mai multe piscine, exterioare sau interioare, iar cele de cinci stele au chiar și plaje private.



Astfel turiștii pot alege dacă vor să își petreacă vacanță pe plajă sau la piscină. În hotelurile care oferă plajă privată, sezlongurile sunt gratuite, iar turiștii se pot plimba pe plajă chiar și până seara târziu. Cei care nu sunt cazați la hotelul respectiv nu au voie să acceseze plaja privată, un motiv în plus de siguranță pentru cei care se tem că lucrurile lor ar putea fi furate.



Un alt avantaj al geografiei din Turcia este că poți îmbina marea cu muntele. În stațiune Bodrum, localitate pitorească situată pe coasta egeeană, pe o peninsulă în apropierea insulei Kos, turiștii pot alege dacă vor să se relaxeze pe plajă sau dacă doresc să plece într-o drumeție pe munte.


Sursă foto: Wall-Street.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri