4 / 7

Dan Bulucea, Google: Piata evolueaza spre oferirea unor servicii de calitate clientilor

„90% din clienti opteaza pentru plata la livrare deoarece nu au incredere in platile online, dar acest lucru se va schimba pe parcurs. Nu exista categorie neatinsa de vanzarile online. Exista consumatori care vor sa cumpere online, indiferent de produs. Un retailer traditional vrea sa vanda in online pentru ca sunt costuri de conversie mai mici. Pretul nu este intotdeauna o componenta finala. Incepe sa apara o diversitate a clientului care vrea sa analizeze din prisma mai multor criterii. Este o valoare adaugata in acest business”, Dan Bulucea, country manager Google Romania.


El mai spune ca promotiile si, in general, pretul nu va mai fi principalul punct prin care magazinele online atrag clienti, piata evoluand spre oferirea unor servicii de calitate clientilor.


Bulucea afirma ca unul dintre factorii care vor duce la cresterea pietei de comert electronic este segmentul de mobile, cautarile din mobile triplandu-se in ultimul an.


Managerul ii sfatuieste pe antreprenori ca atunci cand lanseaza un produs sau serviciu, sa creeze mai intai versiunea pentru mobil, aplicatia si dupa ce sunt multumiti sa creeze si restul.


"A nu face decat sa micsorezi ecranul este o mare greseala", a declarat seful Google Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri