1 / 8

Cadouri

Desi multe dintre produsele de pe magazinele online din Romania care s-au extins pe mai multe nise de activitate, precum eMag, Elefant sau EvoMag, pot fi percepute si ca potentiale cadouri, magazine din Europa care urmeaza un model de business similar au ales sa includa sectiuni speciale de cadouri. Exemplu este unul dintre cei mai mari retaileri din Marea Britanie (locul doi in 2012, dupa Amazon.co.uk – n.r.), Argos, care are o categorie speciala numita “Gifts”.


Acestea sunt impartite pe mai multe categorii, facilitand alegerea unui cadou, mai rapid decat daca te-ai “plimba” printre rafturi virtuale cu produse din alte categorii. Acestea variaza de la cadouri de casa si gradina, mici electronice, mini frigidere, imbracaminte sau produse pentru gaming.


Nu este exclus ca magazinele online din Romania sa deschida o astfel de nisa, cu atat mai mult cu cat deja exista jucatori bine stabiliti pe piata locala, precum FunGift.ro, din Constanta, companie care a fost achizitionata in 2011 de Alexandre Almejeanu in 2011.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri