2 / 7

Volvo XC 90

Suedezii de la Volvo propun ca antidot pentru intemperiile iernii primul Sport Utility Vehicle din istoria marcii XC90. Nascut intr-o parte a lumii in care zapada este prezenta in mare parte a anului, modelul scandinav nu poate fi decat raspunsul la o ecuatie in care mai sunt implicati factorii: familie, calatorie, multa zapada si temperaturi polare.
Dotat cu sistemul de tractiune All Wheel Drive si avand o garda la sol de 218 mm, SUV-ul nordic este gata de lupta cu nametii. Sofisticatul sistem AWD controlat prin cuplajul electro-hidraulic Haldex, actioneaza independent de actiunile soferului, directionand cuplul catre puntea din fata sau cea din spate pentru a asigura cea mai buna tractiune. Iar sistemul de control al tractiunii si stabilitatii identifica rotile ce pierd aderenta si transfera puterea catre cele care ruleaza pe teren uscat. Exprimat in termeni mai putini tehnici acest sistem se asigura veti ajunge in siguranta si fara a apela la lopatica si nisip la destinatie.
Scaunele si oglinzile incalzite sunt un alt must-have pentru sezonul rece pentru a asigura confortul, cand vremea nu indeamna la escapade din perimetrul calduros al caminului. Pretul incepe de la 35.000 de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri