2 / 6

Canada, cea mai primitoare tara

Canada este cea mai primitoare tara pentru expati, 95 la suta dintre cei care au raspuns acestui studiu declarand faptul ca si-au facut prieteni printre cetatenii noii tari. Acest lucru s-a intamplat in Germania in cazul a 92 la suta dintre expati, in timp ce, in Australia, 91 la suta dintre expati sunt multumiti de usurinta de a-si face prieteni.

Emigrarea intr-o tara straina, pentru a incepe totul de la capat, devine tot mai mult un obicei comun printre americani. Chiar daca Statele Unite parea sa fie o tara care le are pe toate, locuri de munca bine platite, o economie infloritoare, o piata de capital mereu in urcare si locuinte accesibile, un an poate face diferenta asa ca, americanii incep sa ia in considerare posibilitatea de a emigra in alte tari.

“Nu e de mirare asadar ca acestia considera Canada o tara atat de primitoare. Limba este accesibila, cultura diversa, iar nivelul coruptiei guvernamentale este unul scazut”, declara Patricia Linderman, editor la Tales from a Small Planet, revista online dedicata expatilor.“

Deasemenea, o comunitate puternica a expatilor implica existenta unei scoli cu adevarat internationale”, completeaza Linderman.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri