2 / 3

Tastatura pentru gaming Logitech G19

Punandu-ti la dispozitie un arsenal de tehnologii avansate pentru gaming, tastatura Logitech G19 este prima din gama Logitech care dispune de un GamePanel cu LCD color. Ecranul de 320x240 pixeli afiseaza infomatii importante despre mai mult de 60 de jocuri, cum ar fi World of Warcraft.

In plus, ecranul poate afisa date despre comunicarea prin VoIP, ceas, CPU load, sau alte aplicatii precum imagini sau filmulete. Poti schimba cu usurinta intre tipurile de informatii fara a fi nevoit sa parasesti jocul.

Noua tastatura Logitech ofera 12 taste G programabile cu trei macro-uri pentru fiecare tasta, putandu-se realiza 36 de salvari pentru un joc. Efectuarea simultana a mai multor actiuni este acum posibila datorita functionalitatii multi-key a tastaturii, ce permite apasarea a cinci taste in acelasi timp.

O functie apreciata la modelele anterioare ale tastaturii, switch-ul Game Mode poate bloca tasta Windows astfel incat sa nu parasesti jocul din greseala. De asemenea poti conecta si incarca dispozitive, precum mouse-ul G9x sau castile G35, tastatura G19 dispunand de doua porturi de inalta viteza USB 2.0.
Tastaura pentru gaming G19 este compatibila cu calculatoarele ce ruleaza sistemele de operare Windows si Mac.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri